Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Junta de Govern Local aprova la construcció d’una pista poliesportiva a Cap Salou

S’ubicarà al carrer Farigola i tindrà un cost de 95.000 euros

dimecres 23 febrer 2011

La Junta de Govern Local de Salou (JGL) ha aprovat en la sessió d’aquesta setmana la memòria valorada per a la instal•lació d’una pista poliesportiva entre el carrer Farigola i Fonoll, a la zona de Cap Salou.  El pressupost d’execució de la pista és de 95.000 euros i les obres, des del moment en que s’adjudiquin, tindran una durada de 4 mesos. A més, també s’ha aprovat ja el plec de clàusules administratives per tal de contractar les obres que comprenen un espai proper als 700 metres quadrats a tocar del pavelló poliesportiu de Cap Salou.
Aquesta futura pista de formigó armat, a més, comptarà amb sis columnes d’il•luminació i 24 projectors de llum, el que ha de permetre fer-ne ús als veïns tot i que no hi hagi ja llum natural. Amb aquesta nova pista es dona sortida a una reivindicació veïnal ja que, amb la construcció del pavelló, es va eliminar l’anterior pista a l’aire lliure, deixant sense un equipament esportiu públic i d’us discrecional la zona del Cap Salou.  La pista estarà senyalitzada per a la pràctica de diversos esports, com ara el futbol o el bàsquet, entre d’altres.
Per l’alcalde, Pere Granados, “ha estat un projecte que hem valorat com a necessari  després d’escoltar les reivindicacions que ens han fet arribar els veïns de la zona a través dels consells de participació, concretament el de Cap Salou”, ha apuntat.
La pista podria estar enllestida de cara a l’estiu.

Galeria d'imatges

pavello_cap_salou.jpg
pavello_cap_salou.jpg
pistapoliesportiva_copia.jpg

Document Actions