Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Junta de Govern Local de Salou aprova el nou projecte d’implantació d’il·luminació LED RGB i WHITE del carrer Saragossa

dimecres 12 octubre 2022

Es tracta de la instal·lació elèctrica de baixa tensió per a la renovació de l’enllumenat d’aquesta via per un de més modern, a base de tecnologIa led, amb possibilitat de colors i control, tram a tram

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que 'amb la nova il·luminació modernitzarem i dinamitzarem aquesta zona tan emblemàtica del municipi i la farem més atractiva per als seus residents, turistes i persones que la visiten' 

Al carrer Saragossa hi ha una marquesina ornamental de fusta on, actualment, hi ha instal·lades lluminàries fluorescents, col·locades de manera transversal en els pòrtics, situats cada 6,7 metres, aproximadament. La instal·lació es realitzarà en aquesta marquesina ornamental, en tota la seva longitud.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “amb la nova il·luminació modernitzarem i dinamitzarem aquesta zona tan emblemàtica del municipi i la farem més atractiva per als seus residents, turistes i persones que la visiten".

Per la seva banda, el regidor de Gestió del Territori i d’Habitatge, Marc Montagut, ha explicat que “el que pretenem és renovar aquesta instal·lació per una de més eficient i més actual, amb més possibilitats lumíniques". 

Així, se substituiran els fluorescents existents per unes tires de led longitudinals, tant de color RGB (per fer el color o barreja que es vulgui), com de color blanc neutre 4000 K.

Cada tira de 6,5-7 metres, aproximadament, serà controlada, individualment, de manera que se li podrà donar un color i intensitat diferent a cadascuna.

S’instal·larà un sistema de control de la il·luminació amb unes escenes preprogramades. Així mateix, el control punt a punt, permetrà reproduir moviments diferents que poden anar variant i programant-se en el futur, tant en intensitats, com pel que fa als colors, els horaris, etc.

El nou projecte d’il·luminació al carrer Saragossa s'implantarà durant el primer trimestre de 2023. 

Document Actions