Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Junta de Seguretat Local de Salou manté per aquest estiu la campanya de control i vigilància a la zona turística del municipi

Els fets delictius s’han reduït d’un 17% des del 2009

dimarts 11 juny 2013

Aquest matí s’ha celebrat la Junta Local de Seguretat a Salou en la qual s’han tractat les qüestions relatives a la seguretat molt especialment centrades en les perspectives de cara la temporada d’estiu; així com en qüestions de mobilitat. En aquest sentit, l’alcalde Pere Granados ha volgut destacar com “hem parlat del dispositiu de seguretat per aquesta campanya d’estiu on apostem per estar presents a diversos punts turístics de Salou, com la zona de Carles Buhigas, on hi ha una elevada concentració turística i on cal destinar-hi efectius per seguir mantenint la tranquil·litat”, ha assenyalat. Malgrat tot, l’alcalde ha explicat com de les dades que s’han presentat es desprèn com al municipi  hi ha un bon servei de seguretat “molt coordinat” i on s’han reduït els fets delictius d’un 17% des del 2009 fins a data d’avui. Per l’alcalde és bàsica “la bona coordinació policial entre tots els cossos i forces de seguretat”.

Per la seva part el Delegat del Govern a Tarragona, Quim Nin, ha destacat com s’ha produït un descens del 8,8% dels fets coneguts; un augment pel que fa a la resolució i un augment de l’efectivitat traduït en un increment del 9% en les detencions al llarg del darrer any i en comparació amb el 2012. “Tot plegat demostra que Salou és un municipi segur i demostra que hi ha una bona feina de pedagogia en la que s’ha de continuar incidint”.

La Junta Local de Seguretat que ha presidit l’alcalde, ha comptat amb l’assistència del Delegat del Govern a Tarragona, Quim Nin; el regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, Marc Alarcón; Jaume Giné, Intendent en Cap de la regió del Camp de Tarragona; José Luís Gargallo, Inspector en Cap de la Policia Local de Salou;  Eduard Blanch, Sotsinspector Cap de districte Salou-Vila-seca dels Mossos d’Esquadra; Mariano Martínez, Teniente Coronel Jefe de la Comandància de la Guardia Civil; Jacinto Tarín, Capitán jefe 1a de companyia de la Guardia Civil de Salou; i Ramon Francisco Alguacil, comisario provincial jefe de la Policia Nacional  a més del Secretari de la corporació, Francisco Alijo.

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

jls_2.JPG
jls_2.JPG

Document Actions