Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Lan Party de Salou no deixa de banda les noves tecnologies

Durant tot el cap de setmana petits i grans han passat per la Lan Party per tal de provar les últimes novetats del sector i adquirir nous coneixements

dimecres 05 maig 2010

Aquest passat cap de setmana els baixos del Teatre Auditori de Salou s’han convertit en l’escenari improvisat de la VII edició de la Salou Lan Party. La trobada, que ja es consolida com una de les més veteranes dins les Lans Party's de la comarca, ha estat organitzada per l’Associació de Joves Informàtics de Salou (AJIS) amb  la col·laboració de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament.

Aquest any, com a novetat especial, cal destacar la zona “Lan Xic’s”, on els més petits han pogut apropar-se a les noves tecnologies de la mà de les consoles interactives, amb jocs tan espectaculars com el DDR, el Guitar Hero, o la maquina de ballar, entre d’altres jocs educatius. La Regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, ha explicat que: “estem molt contents de formar part d’aquesta trobada i de donar l’oportunitat als més petits de poder familiaritzar-se amb les noves tecnologies ja que són el futur”. A més s’ha comptat amb la col·laboració de Cibervoluntaris que han donat lliçons de noves tecnologies e Internet a totes aquelles persones que s’han apropat fins a la trobada i han volgut conèixer en profunditat tot aquest món.

La Lan Party ha tingut un lliure accés durant tot el cap de setmana, en el qual s’estima que hi ha passat unes 250 persones. El president d’AJIS, Jonathan Jarque, ha explicat que: “la trobada ha estat tot un èxit, amb una vuitantena de participants  més una setantena de membres de l’organització, i ja es consolida com una de les Lan Party’s amb més carisma dins el panorama espanyol”. La pròxima edició de la Salou Lan Party està prevista pel més d’octubre on s’espera igualar l’èxit d’aquesta edició. Per a més informació podeu entrar a la pàgina web, www.saloulanparty.es on hi trobareu tota la informació addicional de la trobada.

Document Actions