Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La llar de jubilats acollirà aquest divendres una conferència sobre Picasso i el Guernica

dijous 14 febrer 2008

El proper divendres 15 de febrer, a les 17 hores, tindrà lloc a la llar de jubilats del Passeig de l'Estació una conferència titulada 'Picasso i el Guernica'. Aquesta xerrada, que serà impartida per Marta Serrano, és una activitat de les les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEUGG) a Salou.

Aquestes aules són un projecte social engegat per les principals universitats catalanes (en aquest cas per la URV, la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona) que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat. Les AEUGG són una de les propostes organitzades des de l'antena de coneixement de Salou

L'antena del coneixement, recordem, forma part del Campus Extens de la URV, una xarxa de centres de la URV distribuïts per les poblacions del territori de les comarques tarragonines per apropar el coneixement a la societat, mitjançant la difusió de la cultura, la ciència i la tecnologia.

La propera conferència prevista, en el marc de les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran, està programada per al 14 de març. En aquest cas, el tema tractat serà: 'Oci i espiritualitat: la Setmana Santa com a recurs turístic'.

Document Actions