Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Llar Municipal de Jubilats del Parc de Salou celebra el "Dia del soci" en un ambient de festa i germanor

Enguany, l’acte va tenir un significat especial ja que es presentava la nova junta que va sorgir de les passades eleccions del 27 de juliol.

dijous 25 agost 2011

Ahir al vespre, la Llar de Jubilats del Parc de Salou va gaudir un any més del “Dia del soci” amb un berenar i posterior ball que va entusiasmar als assistents.

L’acte fou presidit per l’alcalde de Salou, Pere Granados i comptà amb la presència del regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla; així com pels membres de la nova junta de la llar de jubilats composta per José Antonio Rodríguez Gómez, president; Ramón Gasol Rué, vice-president; Miquel Balsells Niubó, tresorer; Amalia Huguet Monné, secretària i els vocals: Francisco García; Javier Quílez i Francisco Palacios.

La Llar de Jubilats del Parc de Salou compta amb més de 650 associats i molts socis/ sòcies són gent que estiueja a Salou, que hi té una segona residència a la capital de la Costa Daurada i participa activament a la llar. Durant l’estiu  s’amenitza les nits de la llar de jubilats amb ball, quatre dies a la setmana: divendres i dissabte, des de les 21h i fins a les 23h i dijous i diumenge de 18:45h fins a les 21:15h; per a la resta de l’any s’organitza ball dues vegades a la setmana: dijous i diumenge de 18:45 a 22:30h.

L’alcalde Pere Granados, va desitjar sort a la nova junta i va assenyalar: “la importància d’aquests actes de germanor arrelats a Salou, per dinamitzar l’espai de la llar de jubilats”.

Per la seva banda, Pedro Lavilla, regidor d’Acció Social oferí tota la col·laboració des de la seva regidoria d’Acció Social  a la junta electa per tal d’introduir noves activitats i millorar els serveis per als socis: “Acció Social té el clar objectiu de vetllar pel benestar social dels ciutadans i ciutadanes, i millorar la qualitat de vida de la gent gran, ja que és una prioritat de la nostra regidoria”, va afegir el regidor.

Per a José Antonio Rodríguez Gómez, president de la llar: “la Llar de Jubilats del Parc de Salou és un punt de trobada per a la gent gran, oberta a tothom i amb il·lusió per fer coses noves”.

"Els socis, sòcies per una una quota de 6 euros poden gaudir d’un ampli ventall d’activitats”, va concloure el president de la llar, José Antonio Rodríguez.

Galeria d'imatges

Foto_3_Llar.JPG
Foto_2_Llar_Jubilats.JPG
Foto_1_Llar_de_Jubilats_Parc_Salou.JPG
Foto_4_Llar_Jubilats.JPG
Foto_1_Llar_de_Jubilats_Parc_Salou.JPG
Foto_2_Llar_Jubilats.JPG
Foto_4_Llar_Jubilats.JPG

Document Actions