Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La marca: ‘Salou, espai de convivència - Equip Cívic’, s’exporta a Mataró i participa en una Jornada sobre “La gestió de l’habitatge i el treball amb les comunitats de veïns”

La jornada fou organitzada per la Direcció General per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya

divendres 02 desembre 2011

El Consell Comarcal del Maresme ha desenvolupat una jornada titulada: “La gestió de l’habitatge i el treball amb les comunitats de veïns” per donar a conèixer el marc normatiu que regula les condicions d’accés i ús dels habitatges, així com el treball que es fa des dels municipis amb les comunitats de veïns.

L’acte organitzat pel Departament de Benestar Social i Família estava adreçat principalment a responsables polítics i personal tècnic de les àrees i serveis municipals encarregats d’intervenir amb les comunitats de veïns per motiu de la convivència veïnal i d’habitatge. Principalment: Policia Local, Serveis Socials, Urbanisme i Polítiques d’Immigració.

Dintre d’aquesta jornada el municipi de Salou, juntament amb els de l’Hospitalet de Llobregat i Terrassa, va ser convidat per explicar les seves experiències i el seu treball de camp mitjançant la campanya: ‘Salou, espai de convivència’, realitzada per diversos tècnics de diferents àrees de l’Ajuntament de Salou, entre les que destaca: la regidoria d’Acció Social, l’Àrea d’ Acollida  i Igualtat; així com la Policia Local de Salou. Campanya que té per finalitat el foment de la convivència veïnal i resoldre problemàtiques de comunitats de veïns que puguin sorgir per fer de Salou una ciutat més acollidora.

En representació de l’Ajuntament de Salou van assistir el caporal de la Policia Local Agustín Lozano, juntament amb dos agents de l’Equip Cívic: Samuel Hernández i Félix-Eloy Martín.

Per a Pedro Lavilla, regidor d’Acció Social, “aquesta jornada ens ha permès donar a conèixer les nostres idees, el nostre treball des d’Acció Social en col·laboració amb la Policia Local i aprendre d’altres municipis per continuar millorant la qualitat de vida de les persones i consolidar les nostres accions de foment d’una bona conducta cívica”.

Galeria d'imatges

DSCF2335.JPG
DSCF2335.JPG

Document Actions