Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Masia Catalana acull el mercat artesanal en un nou escenari remodel.lat

Un total de 30 parades d’artesania estaran obertes a partir de dijous de 19.00 a 23.00 durant el mes de juny i setembre i durant el mes de juliol i agost de 19.00 a 24.00 hores

dimarts 31 maig 2011

La Masia Catalana acollirà des de dijous el mercat d’artesania al nou entorn remodel.lat i recuperat. Els paradistes trobaran un nou espai per situar les seves parades i poder col.locar els tendalls on exposar els seus productes i fer les diferents activitats. En total seran 30 paradetes que obriran de 19.00 hores a 23.00 hores de juny i setembre i de 19 a 24 hores els mes de juliol i agost.

Els visitants podran comprar bijuteria, artesania de diferents països, ceràmica, orfebreria, sabons o espelmes. El projecte de reforma es basa en el respecte a la masia existent i en la modernització i conservació de l’espai.  A més, s’han instal•lat un seguit de jocs infantils per tal de cobrir un buit existent d’aquest serveis a la zona. A banda, s’han realitzat nombroses reformes en aquest parc de més de 5.200 m2  com per exemple canviar la tanca d’accés al parc, obrint-la al vianant i substituint el paviment de les voreres o la rehabilitació i reconstrucció de l’edifici principal.

Galeria d'imatges

DSC_8659.JPG
DSC_8659.JPG

Document Actions