Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Masia Catalana de Salou acull aquestes festes una exposició d’aus i de bestiar

Del 14 de desembre al 6 de gener la Masia acollirà una exposició d’aus i bestiar autòcton català

divendres 11 desembre 2009

Dins la programació de festes nadalenques la Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Salou en col·laboració amb l’Associació de Criadors d’aus de Raça ha organitzat una exposició d’aus i bestiar autòctons dels Països Catalans a la masia catalana de Salou del carrer Carles Buhigues. L’exposició que es podrà veure a partir del proper dilluns dia 14 de desembre romandrà oberta fins el 6 de gener. L’horari de visita de la masia serà de les 17 a les 21h els dies feiners i de 10.30 a 13.30h i de 17 a 21h els diumenges i festius.

La Regidora de Joventut i Infància, Júlia Gómez, ha explicat que: “amb aquesta iniciativa volem potenciar una tasca educativa i apropar els animals autòctons catalans a tothom, en un espai adaptat per a la ocasió”. Es tracta doncs d’una actrivitat especialment adreçada als més petits de la casa que podran gaudir d’un espai poc freqüent enmig d’una ciutat.  A més la regidora ha afegit que: “tenim previst de fer una visita a la masia amb els centres del municipi per tal de que els alumnes gaudeixin d’aquests exemplars que rarament es veuen”.

Entre la gran varietat que s’instal·laran a la masia catalana d’exemplars podem trobar-ne de tant curiosos com la Gallina Menorquina, l’Ànec Mut, la Gallina Penedesenca Blat, la Gallina Flor d’Ametller “Quiques”, l’Oca Empordanesa, l’Indiot Mallorquí, la Cabra de Rasquera, entre molts d’altres. Durant la mostra podrem contemplar diversos exemplars de cada espècie en un hàbitat adequat per a la ocasió.

A més la mateixa masia acollirà 3 representacions de pessebre vivent. Aquestes es duran a terme el dia 19 de desembre a les 18h, el dia 25 de desembre i 1 de gener a les set de la tarda. La primera de les actuacions, la del 19 de desembre servirà també de marc per a seguir d’aprop el missatge de Nadal de l’alcalde Pere Granados a la ciutadania i també se servirà el tradicional brou de Nadal.

Document Actions