Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Masia Catalana obre les portes al Mercadet d’Artesania a partir de diumenge

divendres 30 maig 2014

El centre, ubicat, a l'avinguda Carles Buigas i consta de 30 parades

Aquest diumenge, dia 1 de juny, s’obrirà el Mercadet d’Artesania de la Masia Catalana i romandrà obert fins el 12 d’octubre, inclòs. Nombroses paradetes d’artesania exposaran i vendran els seus articles. La Masia romandrà oberta des de l’1 de juny al 14 de setembre de 19h a 24h, i del 15 de setembre al 12 d’octubre de 19h a 23h. Obert tots el dies, de dilluns a diumenge. L’alcalde de Salou, Pere Granados, té previst assistir el primer dia d’obertura del mercat artesanal per tal d’intercanviar impressions amb els paradistes i donar-los suport en l’inici del mercat.

El Mercadet d’Artesania està ubicat al recinte de la Masia Catalana de l'avinguda Carles Buigas de Salou i consta de 30 parades de venda de tot tipus de productes artesans (objectes de bijuteria i plata, productes de fusta, petits quadres, sandàlies artesanes, etc), 3 persones que fan trenes, 1 persona que fa pintura corporal, 1 caricaturista i 1 quiosc-bar.

La Masia Catalana es un espai recuperat que es va modernitzar l’any  2011.  El terreny limita amb el carrer Carles Buigues on té la façana principal i amb el carrer Vendrell i el carrer Ramon Llull als laterals. El projecte va seguit les directrius del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Salou i la resta d’ordenances municipals per tal d’aconseguir la rehabilitació i reconstrucció de l’edifici
Es van realitzar nombroses reformes en aquest parc de més de 5.200 m2  com per exemple canviar la tanca d’accés al parc, obrint-la al vianant i substituint el paviment de les voreres o la rehabilitació i reconstrucció de l’edifici principal. La parcel·la del Parc de la Masia Catalana té 5.260.

Document Actions