Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Masia Catalana reuneix centenars de persones en el tradicional brou de Nadal

diumenge 18 desembre 2016

L’alcalde i membres de la corporació municipal han felicitat les festes als assistents i han servit el brou enmig d’un ambient nadalenc

 

Moltes persones s’han acostat aquest migdia a la Masia Catalana de Salou on, com cada any, s’estableix el punt de trobada de molts salouencs, per fer oficial l'acte d'inici de les festes de Nadal. Davant de les diferents autoritats, membres i representants d’entitats i associacions salouenques, a més d'un bon nombre de veïns l'alcalde Pere Granados ha estat l'encarregat d'encetar els parlaments desitjant un pròsper 2016. Així, Pere Granados, en nom de la corporació municipal, de tots els regidors i regidores, ha volgut felicitar les festes , les quals ha titllat de màgiques, especialment pels més petits, i s’ha referit a la solidaritat que impliquen aquestes dates. Més enllà de la felicitació nadalenca, també ha volgut desitjar que de cara al 2017 s’iniciï una visualització més clara de la feina que s’ha programat per Salou els darrers anys. “Voldria que de cara al 2017 es plasmés el desig de prosperitat per Salou -deia Granados- amb la qual venim treballant per gestar la segona gran transformació de la ciutat amb molts projectes que s’han aturat per qüestions polítiques i d’altres administracions. Voldria que aquest 2017 es comencés a treballar en tots aquests projectes i que Salou prosperi perquè tots tingueu més qualitat de vida i es generi més ocupació al municipi”.

En el marc de la Masia Catalana també s’han tocat nadales en format dixie i els més petits han rebut la visita del Rockie i de la Confetina.   

En acabar els parlaments els regidors han servit el brou de Nadal, del qual se n’han cuinat més de 210 litres, i també s’ha servit un pa amb tomàquet i embotits.

Galeria d'imatges

petita.jpg
brou1.jpg
brou2.jpg

Document Actions