Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Masia Tous obre per la nit als estudiants

dijous 24 novembre 2016

Es podran realitzar treballs en grup així com estudiar o treballar individualment en dos espais dividits


La regidoria de joventut de l’Ajuntament de Salou dóna resposta als joves estudiants que reclamaven un espai on poder estudiar de forma grupal per les nits, així doncs ha decidit que obrirà un espai al Centre Jove Masia Tous on els joves puguin reunir-se amb l’objectiu d’estudiar o realitzar treballs en grup. El servei està pensat per a joves universitaris i d’ensenyament secundari (ESO, cicles formatius, etc.) i els dies i horaris es convindran tenint en compte les necessitats dels joves i les èpoques d’exàmens.

El regidor de Joventut, Dani López, ha explicat que "amb aquest nou servei donem resposta a una reivindicació històrica dels i les joves de la nostra ciutat. Evitant així que s'hagin de desplaçar a estudiar a d'altres localitats." López ha afegit que "per altra banda, aquest és un pas més de la Regidoria de Joventut per fer de la Masia Tous un espai de referència per als i les joves de Salou".

Aquest espai, dividit en dues sales, una de treball en grup i una de treball individual té capacitat per a uns 25 joves als quals se’ls facilita taules, cadires, pissarra i xarxa wifi amb connexió a internet. D’aquesta forma la Masia Tous segueix ampliant la seva oferta vers els joves que ja integra espais destinats a la música, al ball, al lleure i a la formació. Accedir a l’espai serà gratuït i qualsevol jove que vulgui fer ús de la sala pot acostar-se al Punt d’Informació Juvenil per informar-se dels requisits i poder gaudir de l’espai.

Galeria d'imatges

masia.jpg

Document Actions