Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Mitja de Salou obre inscripcions

dimarts 20 octubre 2015

Inscripcions promocionals durant les primeres 48 hores

Aquest dimecres 21 d’octubre és la data escollida per l’obertura d’inscripcions de la segona cita del circuit SB Hotels Half Marathon Series 2015-2016. Com a totes les seus del circuit, a Salou els participants podran triar entre una mitja marató o una cursa de 10 quilòmetres.

La sortida de les dues proves tindrà lloc el diumenge 13 de desembre a les 9:30h davant de l’Ajuntament i transcorrerà, entre d’altres, pels carrers Via Augusta, Ciutat de Reus i Lleida fins arribar al Passeig Jaume I on la cursa es dirigirà cap el carrer Saragossa per arribar fins a la platja llarga on els atletes s’hauran d’enfrontar a una important pujada que marcarà les diferencies entre els participants. Els corredors que realitzin la mitja marató, un cop arribats al passeig, hauran de tornar a completar la zona de la platja llarga per realitzar els 21.097 metres dels que consta el circuit.

L'obertura d’inscripcions arriba amb una promoció de llançament durant 48 hores (des de les 12h del migdia de dimecres fins les 12h de divendres) amb un preu reduït de 12€ la mitja marató i de 10€ els 10k.  A mesura que s’apropi la data de la cursa els preus aniran augmentat mantenint-se les tarifes de l’edició anterior.

Salou serà la segona cita del circuit SB Hotels Half Marathon Series que començarà el proper 29 de novembre a Tarragona i que també visitarà les poblacions de Cambrils, Valls, Tortosa, l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant. Més informació: prensa@runningsolutions.es

Galeria d'imatges

mitja.jpg
NdP_MitjaSalou_1.jpg

Document Actions