Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La moda de Salou aplega milers de persones

El primer tinent d’alcalde, Marc Montagut, va fer entrega ahir del xec de 1.000€ a Maria del Carme Aragonès pel seu cartell ‘Esclat de Colors’ guanyador del concurs de les Nits Daurades 2010

dijous 12 agost 2010

La passarel·la de moda que va tenir lloc ahir a la Plaça de les Comunitats va comptar amb una afluència de públic que va superar totes les expectatives. Més de dos hores de desfilada van fer gaudir de la moda més actual disponible a la ciutat. Els comerços que van aportar les seves propostes d’estiu i del proper hivern van ser Melé, Xirel, La Primavera, Annas, Martas, Mil.lenium, Angels, Moda R&Faschion, Teula i Fridays Projecte entre els altres.

La passarel·la va presentar, de la ma de models de totes les edats, roba femenina, masculina, infantil, pelleteria, roba interior i talles grans. Aquesta és una iniciativa que s’ha recuperat amb més força amb l’objectiu de promocionar el comerç de la ciutat d’una manera original i amb una posada en escena realitzada per MSM Fashiongrou Reus-Magda.

‘Esclat de colors’

Prèviament a aquest acte, es va fer entrega del premi a la guanyadora del XIX Concurs de Cartells de les Nits Daurades 2010 pel seu cartell guanyador ‘Esclat de Colors’. L’autora, Maria del Carme Aragonès Curulla, s’emporta els 1.000 euros que hi havia consignats per a la millor de les obres selecciones en una votació popular.

 

Aprofitant l'avinentessa de la passarel·la Salou de moda 2010, el Primer Tinent d’Alcalde, Marc Montagut, va fer entrega ahir del xec de 1.000€ a Maria del Carme Aragonès com a guanyadora del XIX Concurs de Cartells de les Nits Daurades 2010. El XIX concurs, organitzat per la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou –Memoriam Antonio Cáneba va comptat amb un total de 32 participants inicials.

Galeria d'imatges

premsa2.JPG
premsa1.JPG
premsa5.JPG
premsa4.JPG
premsa6.JPG

Document Actions