Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Morera guanya el primer premi del ‘Rally de Tapes per Salou’

El segon premi ha estat per l’Asador Córcega Restaurant per ‘Ànec sobre albergínia escalivada’, mentre que el tercer guardó ha estat per al Restaurant Dos G pel seu ‘Tatin de foie’

divendres 29 novembre 2013

En un acte a l’Ajuntament de Salou, avui s’han entregat els premis a les millors degustacions del ‘Rally de Tapes per Salou’ segons les votacions populars. A més, també s’han lliurat els diplomes acreditatius de participació a la resta d’establiments. L’acte ha comptat amb la participació de  M. Reyes Pino, regidora de Promoció Econòmica i Comerç; Juli Vilaplana, president de l’Associació 365 dies; i Andrea Mazzanti, directora tècnica de l’esdeveniment.

 En el transcurs de l’acte s’han lliurat doncs els tres premis referents a les votacions populars que la gent feia efectives al completar un mínim de cinc degustacions i dipositar les seves corresponents butlletes a les urnes repartides per tots els establiments. En aquest cas, el primer premi ha estat per al restaurant La Morera per a la seva degustació ‘Elixir Mare Nostrum’, una innovadora proposta basada en una broqueta de pop, gamba, cansalada i bolet amb guspira d’allet i sopa de marisc.

El segon premi ha estat per l’Asador Córcega Restaurant amb la seva degustació ‘Ànec sobre albergínia escalivada’, un deliciós plat acompanyat amb una interessant vinagreta de poma i farigola.

Per últim, el tercer guardó ha estat atorgat, segons votació popular, al Restaurant  Dos G pel seu ‘Tatin de foie’, una temptadora proposta elaborada amb una base de pasta de full amb poma caramel·litzada, foie i crema de vinagre de Mòdena.

 

Un balanç positiu

El ‘Rally de Tapes per Salou’, una iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament de Salou que compta amb el suport de l'Associació 365 Dies i de l’Associació  Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, va finalitzar el passat 3 de novembre. La regidora de Promoció Econòmica, Reyes Pino, després de felicitar a tots els participants i als guanyadors ha destacat que “en aquesta nova edició es repeteix el balanç positiu per part tant dels establiments participants així com del públic en general que ha pogut gaudir d’una ruta gastronòmica per Salou que, un cop més, ha mostrat un gran nivell del sector restaurador del municipi”.

Aquesta nova ruta de degustacions ha esdevingut una peça important per a contribuir a la dinamització del municipi en temporada baixa, atraient visitants en un mes com novembre en què l’activitat turística es redueix considerablement.

El fet que a més hagi coincidit amb el pas del Rally-RACC Catalunya Costa Daurada ha servit per aprofitar les sinèrgies que es puguin generar entre tots dos esdeveniments. En definitiva doncs, “Rally de Tapes per Salou” es tracta d’una iniciativa que potencia els atractius que Salou ofereix als seus visitants durant tot l’any, especialment els vinculats al sector restaurador que presenten una oferta de gran qualitat.

Galeria d'imatges

de_grup.JPG
premiats.JPG
de_grup.JPG
premiats.JPG

Document Actions