Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La necessitat de dotar a Salou d'un espaci per a la instalació de serveis artesano-industrials

dimarts 08 novembre 2005

El nostre municipi està immers en un constant procés de desenvolupament a causa de la positiva evolució del turisme i, especialment, del considerable augment anual de la població censada. Aquest desenvolupament comporta la necessitat de dotar a Salou d'un espai per a la instal'lació de serveis artesans-industrials que avui dia són totalment necessaris per a cobrir les necessitats d'un municipi de l'envergadura de Salou.
Ens estem referint a un espai destinat a la ubicació d'activitats tals com tallers mecànics, de serralleria, de cristalleria, etc. No obstant això, per a trobar aquest tipus de serveis, freqüentment hem de recórrer a les poblacions veïnes, que sí han sabut preveure aquesta necessitat de servei i aprofitar aquesta oportunitat de negoci. Aquesta zona artesana-industrial de serveis també hauria de donar cabuda a empreses tecnològiques que suposessin una alternativa en el mercat laboral, i que proporcionessin un augment de l'activitat econòmica del nostre municipi.

És important recalcar que el Pla General actual no permet l'atorgament de llicències per a la instal'lació d'aquest tipus d'activitats artesanes-industrials 'dintre del centre urbà'.
El Grup Municipal del PSC sempre ha defensat i postulat la necessitat que en el nostre municipi se situï una zona artesana-industrial de serveis, i així ho ha fet constar en repetides ocasions, molt especialment quan va tenir coneixement del Projecte del futur Pla General, que no preveia aquesta possibilitat, almenys en aquell moment. És urgent desenvolupar el sector on estigui previst emplaçar el tipus d'equipament que hem descrit, a fi que l'industrial de Salou no hagi d'acabar emigrant a altres municipis veïns, com en certs casos ja ha succeït.

El Grup Municipal PSC demana la màxima celeritat en la resolució d'aquest tema a fi de resoldre aquest dèficit municipal en el menor temps possible.

' Què en penses d'aquest article'
Escriu-nos un email a salou@xarxapsc.net

' Històric d'articles del Grup Municipal Socialista
Pots llegir tots els articles que el Grup Municipal Socialista ha publicat al butlletí 'Salou Municipal d'Informació'

' Si vols més informació, visita la nostra pàgina web
http://salou.socialistes.org

Document Actions