Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Nit de l’Esport omple el TAS de gom a gom

diumenge 23 novembre 2014

Es va realitzar un reconeixement a les entitats esportives, a esportites i equips en diverses categories per mèrits i èxits assolits, i a la trajectòria de persones per la seva aportació a l’esport salouenc


Salou ha tornat a celebrar la Nit de l’Esport amb un TAS ple de gom a gom de membres d’entitats esportives, equips, esportistes, familiars i amics, per viure i acompanyar la festa de reconeixement i agraïment que l’Ajuntament realitza a les entitats, clubs esportius i esportistes que al llarg de l'any 2014 han estat mereixedors d'algun tipus de mèrit, per èxits assolits en campionats o fites remarcables. al món esportiu salouenc, per la seva contribució a la formació esportiva. Abans del lliurament dels trofeus el regidor d'Esports, Felip Ortiz, ha pres la paraula per agrair la presència de tothom i molt especialment per “practicar esport ja que el vostre esforç i els vostres mèrits prestigien i projecten el bon nom de Salou”.

L'alcalde, Pere Granados, ha aprofitat la ocasió per felicitar els premiats, i ha dit que aquesta festa “és el millor referent del nostre actiu esportiu i ens brinda l’oportunitat de reconèixer els mèrits i èxits esportius i la contribució de les entitats i centres d’ensenyament a crear esport base i formació”. També a tingut paraules d’agraiment i reconeixment cap a les persones del món esportiu saluenc que “serveixen a la ciutat aportant el seu temps i els seus coneixements per mantenir i gestionar el funcionament de les entitats”. I en el mateix sentit ha agraït també el suport de les famílies “que ajuden a mantenir unit, viu i dinàmic, el teixit social de la nostra ciutat”. Ha finalitzat dient que des de l’Ajuntament sempre s’estarà atent als progresos i necessitats de l’esport salouenc, i per això anunciava que “ja s’està contruïnt un nou espai polisportiu per poder atendre les vostres demandes”, referint-se a les obres de la pista poliesportiva i zona de lleure del sector 01.

Durant l’acte s’han lliurat els obsequis de reconeixement i de record a les 32 entitats esportives; també a aquells esportistes i clubs que han aconseguit un ascens o un campionat la temporada 2013-2014 en les diverses disciplines.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

portada_nit_esport.jpg
portada_nit_esport.jpg
nit_esport_1.JPG
nit_esport_2.JPG

Document Actions