Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La nova Miss World Spain és Raquel Tejedor Meléndez

diumenge 18 setembre 2016

Ahir a la nit va tenir lloc l'acte de proclamació al TAS de Salou

 

La jove representant d'Aragó es va alçar ahir a la nit amb l'anhelada corona de Miss World Spain, en una espectacular gala carregada d'emoció i moments inoblidables.

L'auditori de Salou va obrir les seves portes per acollir aquesta final, que ha comptat amb l'assistència de l'Excm. Alcalde de Salou, Pere Granados i multitud d'autoritats tant del municipi de Salou com dels ajuntaments dels municipis limítrofs, que s'han bolcat la seva confiança en aquest prestigiós certamen.

La nova representant de la bellesa del nostre país es mostrava desbordada d'emoció i radiant davant la seva nova responsabilitat, ser ambaixadora no només de la bellesa espanyola, sinó també dels valors i el compromís social que comporta aquesta corona de Miss World Spain amb el lema "Bellesa amb propòsit".

Ara Raquel, Miss World Spain 2016, comença un intens camí de formació, preparació i disciplina que el portarà fins a Washington el pròxim 20 de desembre, representant al nostre país al costat de 120 aspirants a la corona de Miss World que actualment pertany a la Mireia Lalaguna, la primera espanyola que ha guanyat aquest concurs de bellesa, el més antic del món.

La gala, presentada per Beatriz Jarrín, va comptar amb les actuacions d'Elisabeth Born, representant de Tarragona en la passada edició de Miss World Spain 2015 i guanyadora de la prova de talent en aquesta edició i de l'artista internacional Larrick Ebanks i va comptar el suport de la cadena televisiva Tac 12, que retrasmitirá, avui diumenge el certamen simultàniament en streaming a nivell mundial.

 

Document Actions