Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La nova Oficina Municipal d'Escolarització de Salou ja està en funcionament

dimecres 16 juliol 2008

Des d'aquest mes de juliol ja està en funcionament la nova Oficina Municipal d'Escolarització (OME) a les dependències del departament d'Ensenyament de l'Ajuntament de Salou. El seu horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 10 a 13 hores.

Aquesta oficina, impulsada pel Departament d'Educació de la Generalitat i el Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament de Salou, facilitarà als pares i tutors el procés d'escolarització de l'alumnat en els centres educatius públics i privats. Cal remarcar que l'OME ofereix als alumnes la possibilitat de fer la matrícula tant dins com fora del període d'inscripció establert, de manera que aquest servei està disponible durant tot el curs escolar (matrícula viva).

En concret, l'OME tindrà totes aquestes finalitats: establir els mecanismes necessaris per orientar i informar adequadament les famílies de tota l'oferta educativa del municipi (reglada o no reglada); i procurar una distribució equilibrada de l'alumnat amb necessitats educatives específiques que en permeti la integració, faciliti la cohesió social i afavoreixi una qualitat educativa adient per a tota la població escolar. Una altra de les seves funcions consistirà en supervisar el procés d'admissió de l'alumnat i el compliment de les normes que el regulen i proposar a l'administració educativa les mesures que consideri adequades.

El regidor d'Ensenyament, Paco Gaya, recomana als ciutadans que es matriculin el més aviat possible: 'No cal esperar a inscriure's als centres educatius fins al mes de setembre, és millor fer-ho amb antelació per facilitar la distribució dels alumnes, agilitar el procés i evitar cues i problemes d'última hora', ha assenyalat en aquest sentit.

Document Actions