Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La patinadora de Salou Clàudia Rubio Gómez guanya el Campionat Europeu de Grups-Xou Júnior, celebrat a Lleida

dimecres 18 agost 2021

La jove de 14 anys, que patina des que en tenia 5, ha obtingut el pòdium amb el Club Patí l’Aldea, del qual forma part, enguany

El passat 7 de maig ja va aconseguir la medalla d’or al Campionat d’Espanya de Grups-Xou Júnior, al Pavelló Mutua Levante, a Alcoi


La jove Clàudia Rubio Gómez, de 14 anys, ha guanyat al Campionat Europeu de Grups-Xou Júnior, celebrat a Lleida, a través del Club Patí l’Aldea, al qual pertany. L’esportista de Salou, que va començar a patinar als 5 anys, ja va aconseguir la medalla d’or al Campionat d’Espanya de la mateixa categoria, celebrat el 7 de maig al Pavelló Mutua Levante, a Alcoi.

Dins del seu palmarès, cal destacar el triomf obtingut, el passat 11 d’abril, quan Rubio va assolir la medalla de plata al Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic de Grups-Xou Júnior, que tingué lloc al Pavelló Municipal d’Esports de Riudoms, un mèrit que li va donar pas al certamen Catalunya Stars.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, felicita la salouenca pels triomfs assolits i l’encoratja a continuar treballant per tal d’aconseguir nous reptes en la seva trajectòria esportiva.

Per la seva banda, el regidor de Foment de l'Esport, Daniel López, ha manifestat la seva satisfacció per partida doble. Per una banda, com a regidor d’Esports i, per l'altra, pel vincle familiar que l’uneix amb la jove patinadora.

Galeria d'imatges

3 patinadora Salou.jpeg
2 patinadora Salou.jpeg

Document Actions