Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La pianista Gemma Ganzer i el flautista Jordi Tarrús oferiran dimecres el 3r concert del Cicle de Joves Intèrprets de Salou

dimarts 10 febrer 2009

El tercer concert del Cicle de Joves Intèrprets de Salou, organitzat per la Regidoria de Cultura per aquest trimestre d'hivern, anirà a càrrec del duet compost per Gemma Ganzer, al piano; i Jordi Tarrús, a la flauta.
Tots dos oferiran un recital demà dimecres 11 de febrer a les 20.30 hores a la Sala Xavier Turull de l'Escola Municipal de Música de Salou que contindrà diverses peces de W. A. Mozart i Muczynski a la primera part; i d'E. Denissow i J. Brahms, en la segona.
Com tots els participants d'aquest cicle de música, els currículums d'aquests dos joves són brillants. Gemma Ganzer ha rebut diversos premis de música de cambra:
Primer premi del Concurs d'Interpretació Musical de les Corts (J.I.C.);
Primer premi del VIIè Concurs d'Interpretació Musical l'Arjau;
Segon premi en el Xè Concurs de Música de Cambra de Castellterçol;
Tercer Premi de música de cambra al Concurs Ciutat de Manresa;
Tercer Premi en música de cambra del XIIè Concurs L'Arjau.

Durant els darrers anys ha ofert diversos concerts, a destacar: a L'Auditori, a la Casa Elizalde; a l'Auditori Caja Madrid de Barcelona; a l'Auditori Winterthur; a la Sala Mas i Mas; a la Sala Paper de Música de Capellades; al CCCB; dins del cicle Clàssica als Parcs; al Casal del Metge... Ha actuat a Madrid al Auditorio Conde Duque i també al País Basc. També ha ofert concerts a Sant Germaine-en-Laye i a Montaut de Villeréal (França).
Per la seva banda, Jordi Tarrús ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i de la 'Bayerische Rundfunk Orchesterakademie', i ha estat convidat a la 'Joven Orquesta Nacional de España'.
Ha estat becat per la fundació 'la Caixa', el 'Ministerio de Educación y Cultura' i per la 'Comisión Fulbright'.

Ha estat guardonat amb el Segon Premi de flauta al Concurso Soto-Mesa de Madrid l'any 1992.

Interessat amb la música de cambra, ha format duets amb el pianista Xabier Aizpurua, actuant en el cicle Clàssica als Parcs, i amb el guitarrista Alen Garagic, amb el qual obtingué el Primer premi en el concurs Arjau. Actualment forma el Duet Ganzer Tarrús al costat de la pianista Gemma Ganzer. Han ofert nombrosos concerts i han estat guardonats amb el Tercer Premi del concurs Arjau.

Document Actions