Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La pianista ucraïnesa Oksana Pavlova actua demà dissabte als jardins del Patronat de Turisme, en el marc del V Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou

divendres 22 juliol 2022

El concert, que duu per títol ‘Chopin & Ucraïna’, és previst a les 20.30 h i té caràcter gratuït

 

El programa musical inclou les següents peces: Prélude from Bergamasque suite, de Claude Debussy; Prélude Fis dur, de Vasil Barvinsky; Fantasies op.116 no.1, 2, 3, de Johannes Brahms; Kitch music no.1, de Constantin Silvestrov; Ballade no.1 g moll, de Frederic Chopin; Nocturnes cisminor, B-Flat Minor, de Frederic Chopin; Sonatine, de Maurice Ravel; i Fantasy h-Moll, de Alexander Scriabin.

Oksana Pavlova és una pianista ucraïnesa graduada en interpretació de piano a l'Acadèmia Nacional de Música Mykola Lysenko de Lviv, Ucraïna.

Va néixer a Vinnytsia, Ucraïna, i va estudiar música entre els anys 2013 i 2017 al Vinnytsia College of Cultural Arts MD Leontovych.

Al llarg dels seus estudis, va assistir a molts concerts com a pianista i va guanyar diversos concursos nacionals de piano.

Després de graduar-se a la universitat de Vinnytsia, va ser acceptada a l'Acadèmia Nacional de Música Mykola Lysenko Lviv a Lviv, Ucraïna, com a estudiant graduada en interpretació de piano i, posteriorment, es va convertir en estudiant de màster de József Örmény, conegut com un dels pianistes més prestigiosos d'Ucraïna.

Actualment, resideix a Bèlgica on iniciarà un Postgrau en interpretació pianística al Conservatori d'Antwerp, tot mantenint una activitat concertística considerable, a favor de la lluita contra la guerra al seu país, d'on s'ha vist obligada a exil·liar-se.  

Aquest concert és el segon dels que conformen la programació del Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou, dins de la programació de l'Agenda d'Estiu 2022, de la regidoria de Cultura i Festes. 

Els següents es faran el dimecres, 3 d'agost, a les 20.30 h, a la plaça de les Comunitats Autònomes (Orquestra de Cambra de Catalunya, 'Mozart, a Salou', sota la direcció de Joan Pàmies i amb Melani Mestre, al piano); i el diumenge, 21 d'agost, a la mateixa hora, a la Torre Vella (Clémence de Forceville, violí, concertí solista de l'Orquestra de Cambra de París; i Benedict Klöckner, violoncel, solista de la Filharmònica de Berlín, Grans Virtuosos Internacionals).

 

Document Actions