Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La pintora Miren González Goikoetxea exposa a la Torre Vella de Salou

La mostra s’inaugura aquest divendres dia 3 de juny

dimecres 01 juny 2011

Des d’aquest divendres dia 3 i fins el 26 de juny la Torre Vella acollirà la mostra de la pintora Miren González Goikoetxea, una jove basca treballadora infatigable de l’art i una viatgera impenitent que ha recorregut ja molts indrets, ha conegut moltes cultures i formes de vida i tot això és ben palès en aquestes obres que ara presenta i que, malgrat el seu grau d’abstracció, evoca llunyans països i paisatges.
El treball plàstic de González Goikoetxea és molt acurat, detallista i denota un alt grau d’exigència perfeccionista de l’autora. Això no exclou que la seva sensibilitat la porti a desenvolupar tot un univers propi, en el qual les formes són només referències, i el cromatisme resta subordinat al llenguatge en que s’expressa, segons les evocacions que la motiven en el moment concret. Una part dels treballs que s’exposen a la Torre Vella s’agrupen sota el nom de projecte Fiordoan, el qual se centra en la investigació d’un repertori plàstic de formes arrodonides i en una gamma de colors freds. Els difuminats i les transparències adquireixen una gran importància per tal de crear volums i fluids.
L’obra de Miren González Goikoetxea ha obtingut tot tipus de reconeixements i forma part de moltes col·leccions públiques i privades. La mostra s’inaugurarà aquest divendres a les 8 de la tarda.

Més informació a http://www.mirengonzalezgoikoetxea.com

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

MIREN_GONZALEZ_cataleg01.jpg
MIREN_GONZALEZ_cataleg01.jpg
MIREN_GONZALEZ_cataleg07.jpg

Document Actions