Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Piscina Municipal de Salou acull un curs d’Aquateràpia per a persones amb disminució

Els dies 15 i 22 de gener es farà una demostració gratuïta del mètode “Aqua-Iara”

dijous 13 gener 2011

L’ Associació AIGUAMARINA de persones amb disminució de Salou i  AQUA-IARA, amb el suport de l’ Ajuntament de Salou, organitza  un curs d’ AQUATERÀPIA amb el mètode “AQUA-IARA ”, mètode de teràpia aquàtica que afavoreix la mobilitat de les articulacions i milloren àmpliament el desenvolupament psicomotor entre d’altres aspectes . 

Aquest és un curs adreçat a nens, pares i cuidadors de nens amb minusvàlues. Es realitzarà una demostració del mètode de caràcter totalment gratuït durant els dissabtes 15 i 22  de gener del  2011 a la Piscina Coberta Municipal de Salou de 17 a 19 hores. 
                                                        
Per al desenvolupament de l’activitat, es comptarà amb la intervenció dels pares o cuidadors i estarà dirigida per la professora Gabriela Baldini  creadora del Mètode Aqua-Iara, experta en el tema, qui treballa  des de fa anys en l’àrea de l’ Educació, la Discapacitat  i  la Teràpia Aquàtica . 
                       
Aquesta activitat pretén integrar als pares i cuidadors per tal que puguin col•laborar i aprendre la metodologia de la Intervenció aquàtica. Els exercicis a l’aigua afavoreixen la mobilitat de les articulacions i milloren àmpliament el desenvolupament psicomotor entre d’altres objectius terapèutics . 

L’Aquateràpia amb el Mètode Aqua-Iara és molt  beneficiós per a aquests  nens, ja que el mètode té un caire psicomotriu, grupal i lúdic que proporciona una excel•lent motivació en totes les àrees del desenvolupament psicomotriu, social  i emocional-afectiu, a més a més  d’elevar l’autoestima, afavorir la percepció corporal, intensificar  la  relació pare/mare i fill, incrementa el nivell d’ autonomia i  millora la qualitat de vida. Aquesta convocatòria gratuïta té l’objectiu de difondre l’activitat que s’iniciarà entre finals de gener o començaments de febrer i constarà d’un total de 20 places.       
                    
Les persones interessades, es podran apuntar han de posar-se en contacte amb l’Associació Aiguamarina. Es poden posar en contacte amb l’associació per rebre més informació al mail aiguamarinasalou@hotmail.com, o als telèfons 667598751, Gabriela Baldini, o 628795826 Lumi, presidenta de l’associació.

 

Document Actions