Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La pista del Pavelló d’Esports Salou Centre ja és operativa

dimecres 09 novembre 2022

L’Ajuntament de Salou ha tornat a obrir, avui dimecres, 9 de novembre, l’equipament esportiu, després de 41 dies de tasques de substitució del parquet, que es va veure afectat per les inundacions del passat 23 de setembre

 

L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Foment de l’Esport, ha finalitzat els treballs de substitució del parquet de la pista del Pavelló d’Esports Salou Centre, i ja es troba operativa, des d’avui dimecres, 9 de novembre, per a la realització d’entrenaments i partits dels clubs esportius salouencs.

Cal recordar que l’equipament es va veure afectat per les inundacions del passat divendres, 23 de setembre. I en conseqüència, els clubs van haver de realitzar la seva activitat a la pista del Cap Salou i a altres municipis.

En total, s’ha actuat sobre una superfície de 1.250 m²; retirant els materials malmesos i instal·lant-ne de nous; amb el posterior vernís i pintura de les línies de la pista corresponents a les diferents disciplines esportives que s’hi practiquen. També, s’ha pintat el logotip de les lletres de Salou, al cercle central del camp. 

En aquesta ocasió, les làmines de parquet que s’ha fet servir són originàries de Dinamarca. En total, s’han fet servir fins a 300 litres de vernís i 40 litres de pintura, entre d’altres materials.

L’alcalde Pere Granados ha manifestat que “des de l’Ajuntament, vetllem perquè els nostres esportistes puguin gaudir d’uns equipaments de qualitat i òptims per a la pràctica esportiva”. Per aquesta raó, ha assenyalat, “hem treballat, amb celeritat, per tal de renovar la pista que es va veure malmesa per les inundacions i a dia d'avui ja és una realitat”.

El regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha destacat "la gran tasca de tots els treballadors i treballadores de l’àrea d’Esports i la professionalitat de les empreses que han treballat durant aquest període perquè avui torni l’activitat al Pavelló Salou Centre i els clubs puguin tornar a entrenar i competir, amb total normalitat”. D'altra banda, ha agraït els clubs, esportistes i famílies, "la col·laboració i la paciència durant aquestes setmanes”; i ha mostrat un agraïment sincer als ajuntaments de Mont-roig i Tarragona que, "des del primer moment, ens han ajudat a reubicar els equips”.

Galeria d'imatges

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG

Document Actions