Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La plaça Andalusia, nou parc de jocs infantils

El govern ha creat al llarg d’aquest mandat altres punts adequats per als més petits com a la Masia Catalana, o a la plaça del Carrilet

divendres 06 maig 2011

La regidoria d’Infància i Joventut posa en marxa un nou espai de jocs infantils a la plaça Andalusia de Salou, al costat de l’avinguda Pau Casals on els més petits podran gaudir a partir de demà dissabte d’un nou espai infantil que inclourà un multijoc i uns gronxadors que dinamitzaran aquest espai.  Es tracta d’una estructura modular adaptada i dissenyada específicament per als més petits, amb nombroses i variades funcions de joc. Es tracta d’un espai que permet als nens a mirar, descobrir i jugar. Inclou un tobogan, escales i diferents racons adequats per a l’esbarjo i també inclourà un paviment de cautxú per tal d’amortir qualsevol tipus de caiguda o cop dels infants. En aquest punt s’han invertit 15.000 euros.

La regidora de l’àrea, Júlia Gómez, ha remarcat que “estem treballant per crear espais  a la ciutat perquè els més petits en puguin gaudir juntament amb les seves famílies” i ha destacat que precisament en aquesta zona de la ciutat de recent expansió no hi ha aquest tipus de servei.

Al marge d’aquest parc, el govern ha apostat per crear i millorar altres punts destinats als infants en punts com la masia catalana on s’ha instal·lat una tirolina, a més d’altres jocs; la remodel·lació total a la plaça del Carrilet; la substitució de l’aranya gegant de la platja de Llevant o la millora del parc de la Via Aurèlia.

Galeria d'imatges

DSCN0059.JPG
DSCN0060.JPG

Document Actions