Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La platja de Llevant de Salou ja disposa un any més de plataforma amb inflables

divendres 01 juliol 2016

Per segon any consecutiu s’ha instal·lat una plataforma amb capacitat per a 70 persones on poder saltar, córrer, nedar, caminar, gronxar-se, entre moltes altres activitats
 
Coincidint amb l’inici de la temporada turística ja s’ha instal·lat la plataforma amb el servei d’inflables que l’ajuntament de Salou otorga d’acord amb els criteris de licitació establerts al PCAP. L’empresa adjudicatària ha estat GlideSports, la qual va guanyar la concessió per a les properes temporades.
 
Concretament aquesta nova plataforma, que any rere any es va renovant, esta situada a la platja de Llevant del municipi on disposa d’una superfície de 30x40 metres i amb una capacitat per a 72 persones. Per a la regidora de platges, Júlia Gómez, “es una gran iniciativa que es complementa amb les plataformes municipals per tal d’oferir un major servei als banyistes de totes les edats que vulguin gaudir d’una estona agradable tot practicant esport”. Gómez, ha afegit que “hem tingut en compte que les persones amb mobilitat reduïda tinguin facilitat per poder accedir i utilitzar aquestes instal·lacions fent-les accessibles a tots els públics”.

L’empresa adjudicatària Glide Sports incorpora un circuit amb diverses zones combinades aportant funcions diverses i especifiques per a escalar, trepar i saltar, equilibris, obstacles, agilitat, força, velocitat, caminar, nedar, gronxar-se, entre moltes altres activitats. A més, proposa l’organització d’Aqua Games, a traves de la normativa de l’Associació de Jocs Mundials Aquàtics (WAGA); amb activitats individuals i per equips, de salt d’altura, salt de longitud, caiguda a l’aigua, carreres d’obstacles, etc.

Destacar que els residents al municipi de Salou disposaran d’1 accés gratuït per temporada, així com un accés il·limitat en condicions de 2x1 i en un descompte del 50%. A més, tots els membres del Club Xic’s disposaran d’un descompte del 50% i d’un dia gratuït cada 15 dies.
 
Properament s’instal·laran les plataformes de titularitat municipals al llarg de les platges de ponent i llevant per tal d’incrementar l’oferta d’oci a les platges i dotar-les d’una més amplia oferta.

Galeria d'imatges

peke.jpg
P1260905.JPG
P1260906.JPG

Document Actions