Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La platja de Llevant i Capellans revaliden les banderes blaves per 2014

dijous 15 maig 2014

 
 
ADEAC, l’organisme que concedeix les Banderes Blaves a les platges, ha distingit Salou dos Banderes Blaves a  les platges de Llevant i Capellans. Per tant, un any més, reconeix “la bona pràctica” en aquesta matèria que oferta el municipi de Salou i el situa com a “exemple pel conjunt de platges de bandera blava”. També el Club Nàutic ha rebut aquesta bandera blava. 
La regidora de Platges, Julia Gómez, ha destacat “l’esforç que es realitza al municipi per tal de donar uns bons serveis a les nostres platges per tal que banyistes puguin gaudir de la màxima tranquil·litat i qualitat” i ha afegit que “estem molt satisfets per les banderes blaves que onejaran un any més al nostre litoral a les que esperem afegir altres certificacions que acreditin l’excel.lència del nostre entorn”, ha assegurat.
Per la seva part, el president de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), José Ramon Sánchez, ha qualificat de “satisfactòria” la situació de les platges catalanes. L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) i la Fundació d'Educació Ambiental lliuren aquestes distincions a aquelles platges, clubs nàutics i ports esportius que superen els seus exàmens de condicions higièniques, de seguretat, accés lliure, sostenibilitat, de compliment de la legislació, l'atenció a persones amb discapacitat, i l'oferta complementària i educativa, entre altres. Per a la fixació de criteris i la concessió d’aquestes Distincions Temàtiques, ADEAC compta amb la cooperació, a més dels membres del Jurat Nacional Bandera Blava, d’entitats especialitzades en els esmentats camps, universitats com les de la Corunya o la Politècnica de València i fundacions com la ONCE o la Fundació Ecolec, etc.En aquest Jurat participen, juntament amb la Foundati on for Environmental Education (FEE ), com a creadora i gestora del programa, les Agències de Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA - UNEP) i per al Turisme (OMT - WTO) , al costat d'altres entitats, com l'Associació Internacional de Salvament i socorrisme (ILSE) ; l'Agència Europea per al Medi Ambient (EEA) de la UE la Unió Europea per a la Conservació de les Costes (EUCC) la Unió per a la Conservació de la Natura za (IUCN); un expert en Educació Ambiental i el Consell Internacional d'Associacions de la Indústria Portuària (ICOMIA ).
En total, seran  89 banderes blaves que onejaran a les platges catalanes aquest estiu. La demarcació que més distincions ha rebut ha estat novament Tarragona amb 38, que manté les de l'any passat, seguida de Girona que també manté les 28 del 2013. Mentrestant, la demarcació de Barcelona en perd una i passa de tenir-ne 24 a 23.

Galeria d'imatges

Platja_capellans_home.jpg
Platja_capellans_home.jpg

Document Actions