Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La platja de Ponent de Salou tindrà una zona d'accés als gossos, a partir de l'1 de juny

dimarts 14 maig 2024

Salou obrirà, a partir del proper 1 de juny, un espai per a gossos i animals de companyia a la platja de Ponent.

Aquesta zona, que es delimitarà entre els carrers A i Barenys, tindrà 46 metres d’ample x 38 metres de fons, i una superfície de 1.785,27 m2.

La delimitació de la platja - subjecta a normes i horari - es farà de manera física i efectiva, per separar-la de la resta de sorra per a usuaris sense gos.

Els gossos considerats perillosos hauran d'anar amb morrió i lligats, a la zona habilitada, tant dins com fora de l'aigua, de la mateixa manera que als espais públics, en general.

L’Ajuntament garantirà una neteja manual diària de la sorra, dins l'espai habilitat per a gossos, així com de l'entorn i els accessos

L’Ajuntament garantirà una neteja manual diària de la sorra, dins l'espai habilitat per a gossos, així com de l'entorn i els accessos.

També es realitzarà, a la nit, una neteja mecànica, diària, garbellant. Es duran a terme controls periòdics de la qualitat de la sorra i de l'aigua.

Fins ara, l’accés dels animals domèstics a la platja estava totalment prohibit durant la temporada turística i només era permès durant els mesos d’hivern.

La delimitació de la platja - subjecta a normes i horari - es farà de manera física i efectiva, per separar-la de la resta de sorra per a usuaris sense gos

Ara, amb aquesta nova normativa, que s’inclourà dins d’una ordenança específica de platges que s’està redactant, es permetrà que residents i visitants puguin gaudir de moments familiars i lúdics amb les seves mascotes, que hauran d’anar lligades en tot moment.

L’habilitació d’un accés per a gossos i mascotes s’ha dut a terme seguint models establerts a Europa; a França per exemple, on existeixen platges adaptades per a gossos i animals de companyia que conviuen, amb harmonia i equilibri, amb les convencionals.

Amb aquesta nova oferta, Salou continua treballant pel turisme Pet-Friendly

Amb aquesta nova oferta, Salou continua treballant pel turisme Pet-Friendly i perquè esdevingui una destinació apta per a aquelles famílies que viatgen amb la seva mascota, considerada, en molts casos, un membre més del nucli familiar.

Document Actions