Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La platja llarga de Salou, seu del II Triatló Interdisciplinar Instituts

dijous 15 octubre 2015

Unes 500 persones de 9 instituts de la demarcació han participat en la iniciativa

La Platja Llarga de Salou ha estat l’escenari escollit per disputar el II Triatló Interdisciplinar Instituts que ha reunit unes 500 persones entre col·laboradors i participants per practicar l’esport. En total han estat 9 instituts de la demarcació provinents de Salou, Reus, Tarragona, Vila-seca, Montblanc, la Canonja i l’Hospitalet de l’Infant, els que han participat al triatló.

Així doncs, els alumnes de 1r de Batxillerat dels diversos instituts com el Josep Tapiró, l’Institut Tarragona, el Ramon Barbat, el Martí l’Humà, el Francesc Vidal i Barraquer, el Collblanc, el Berenguer d’Entença, i l’Aula 15, així com els de la Unitat d’Escolarització Compartida de Salou, que han disputat aquest Triatló en el que han hagut de nedar 200 metres, fer 8 quilòmetres amb bicicleta o córrer 1,5 quilòmetres.

Cal recordar que aquest triatló ha estat organitzat pels mateixos alumnes els quals s’impliquen en la iniciativa, adquireixen nous valors i participen de la mateixa. Es tracta d’una iniciativa que va sorgir a l’Institut Josep Tapiró i que és reconeguda pel departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Salva Torrente, cap del departament d’educació física de l’IES Tapiró i coordinador de l’esdeveniment, ha explicat que “estem molt contents un cop més de poder celebrar aquest esdeveniment en un emplaçament màgic com es la Platja Llarga de Salou i poder comptar amb el suport de l’ajuntament”. A més, Torrente ha afegit que “per a nosaltres no hi ha millor recompensa que poder veure els joves gaudint de la iniciativa i de l’esport tot posant en practica uns valors i uns coneixements adquirits prèviament i poder compartir-los amb la resta de companys”. A l’acte també hi ha assistit el regidor de Salut i Medi Ambient, Ramon Pasqual, el qual ha fet entrega dels trofeus als guanyadors. En total s’han atorgat 3 premis en categoria masculina i 3 premis en categoria femenina per centre, a més de diversos sortejos i descomptes entre els participants.

Galeria d'imatges

petita.jpg
P1200535.JPG

Document Actions