Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La platja Llarga i la platja Capellans de Salou, escenaris de gravació d’un vídeo musical sobre l’estiu

diumenge 16 juliol 2023

És un projecte que es titula ‘Calor’, del guitarrista del grup LA Vamps, Erik López, dirigit per l’actor salouenc internacional, William Miller

L’alcalde Pere Granados posa en valor la capacitat de Salou per acollir la producció de treballs musicals i cinematogràfics, atès que ‘és una ciutat amb uns magnífics escenaris naturals per al rodatge’

 

La platja Llarga i la platja Capellans de Salou s’han convertit aquests darrers dies en l’escenari de la producció d’un vídeo musical que duu per títol “Calor”. Es tracta d’un treball del guitarrista de LA Vamps, Erik López, que va néixer a principis d’aquest any i que forma part d’un projecte que inclou quatre singles amb el segell de QstomFilms, la productora audiovisual que l’actor salouenc William Miller comparteix amb Quim Arbiol. S’estrenarà el proper 28 de juliol, a través d’Spotify i de totes les xarxes socials.

L’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, posa en valor “la capacitat de Salou per acollir la realització de videoclips i treballs musicals, així com també de produccions cinematogràfiques”, ja que, segons ell, “Salou és una ciutat magnífica per rodar, tant pels seus escenaris naturals, envoltats de natura, com també pel ressò mediàtic i turístic”.

L'actor William Miller, director del videoclip, explica que “el treball compta amb el suport promocional i publicitari d’Edicions Musicals Clipper’s”. Es tracta “d’un projecte divertit, ja que és un vídeo que fa sàtira de la cançó de l’estiu, amb tocs d’humor negre”. Sobre Salou, diu que “és un set incomparable”, que té localitzacions que ell coneix bé i que són “perfectes per al vídeoclip”. També agraeix les facilitats per al rodatge que han brindat l’Ajuntament de Salou, la Policia Local i Costes.

De moment, ja circulen per les xarxes socials tres videoclips d’aquesta productora, pels quals s’ha comptat amb la producció de Miki Forteza, productor del grup Jarabe de Palo. 

L’equip tècnic del projecte "Calor" l'integren més de 15 professionals, i fins a 20 figurants que participen en el rodatge. El treball compta amb la col·laboració del raper Di Marco.

Galeria d'imatges

CALOR 00.JPG
CALOR 1.jpg
CALOR 3.JPG
CALOR 4.JPG
CALOR 5.JPG
CALOR 6.JPG
CALOR 8.JPG
CALOR 9.JPG

Document Actions