Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia de Salou al costat dels més joves per formar-los en matèria de seguretat

Els 600 alumnes de tercer i quart de primària del municipi aprenen educació vial, educació cívica i prevenció d’accidents tot divertint-se

divendres 18 desembre 2009

Aquesta setmana uns 300 alumnes de tercer de primària dels diversos centres educatius de Salou han participat en un acte organitzat per la Policia Local de Salou conjuntament amb l’Ajuntament per tal de formar als joves en matèria de seguretat. L’acte, que ha tingut lloc al TAS, ha consistit en l’actuació d’un pallasso que ha anat explicant als més petits com reciclar, educació cívica, educació vial i com prevenir accidents. Per la seva banda els alumnes de quart de primària, uns 300 més, han fet el mateix però als patis dels respectius centres educatius i amb altres monitors que també han sensibilitzat els escolars en com comportar-se a la via pública.

Cal dir que aquests tallers i activitats són la recta final d’una acció duta a terme per la Policia Local de Salou que consta d’unes xerrades que ja s’han realitzat a cada escola per tal de conscensiar als més petits de la importància d’una bona formació en aquesta matèria.

Al gener començaran les xerrades per als alumnes d’ESO i Batxillerat per tal d’inculcar-los aquests valors. El regidor de Seguretat Ciutadana, Alberto del Hierro, ha explicat que: “valorem l’esforç de la policia local per ensenyar als alumnes i des de la regidoria creiem que es una de les matèries més importants en el dia a dia dels ciutadans”.

Document Actions