Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia de Salou introdueix càmeres unipersonals i renova fundes de les armilles de protecció

dijous 21 setembre 2023

  • Aquest pas millora de manera significativa la capacitat dels agents a l'hora d'evitar, detectar i investigar, així com esclarir delictes i identificar els seus possibles autors

La Policia Local de Salou continua fent una aposta ferma per la seguretat, i la prova és la introducció d'innovadores càmeres unipersonals i l'adquisició de noves fundes i armilles de protecció.

Aquest pas millora de manera significativa la capacitat dels agents a l'hora d'evitar, detectar i investigar, així com esclarir delictes i identificar els seus possibles autors.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, destaca aquesta acció com un clar exemple de la voluntat del Govern municipal de dotar la Policia Local de les eines i els recursos necessaris perquè els agents desenvolupin la seva labor de la millor manera possible i, al mateix temps, protegir els nostres ciutadans.

Per la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana i Noves Tecnologies, Sebastià Domínguez, destaca la importància d'aquesta inversió, remarcant que "el nostre equip de Govern té com a principal objectiu proporcionar una protecció superior, tant als nostres ciutadans com als agents, durant les seves operacions policials, posant la tecnologia al servei de les persones".

Això implica que les càmeres seran utilitzades específicament en situacions de perill o en aquelles operacions prèviament autoritzades, assegurant que les imatges captades siguin importants a l'hora d'aportar proves per esclarir delictes i/o identificar els seus autors.

És fonamental remarcar que les gravacions seran tractades segons les normatives de protecció de dades personals, garantint, així, la privadesa de tota la ciutadania.

A més de les càmeres – recorda el regidor de Seguretat Ciutadana – també "continuarem donant compliment al nostre compromís de garantir la seguretat dels nostres agents i millorar el seu equipament i uniformitat", mitjançant l'adquisició de noves fundes i armilles de protecció personal així com altres elements de prevenció de riscos laborals previstos.

Document Actions