Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local celebra el dia del seu patró, Sant Miquel, en un acte emmarcat per la solemnitat i solidaritat

La pluja no atura un esdeveniment on es va fer un donatiu a Càritas Salou i es va reconèixer la col•laboració de diferents personalitats i entitats amb la Policia Local de Salou

dissabte 29 setembre 2012

La noble i històrica sala interior de la Torre Vella fou l’escenari obligat per la pluja per celebrar la festivitat de Sant Miquel, arcàngel custodi i patró de la Policia. Convocatòria tradicional i ineludible dels diferents cossos de seguretat local; així com també  d’una nodrida representació d’altres forces i cossos de seguretat: Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Policia Portuària entre altres. L’acte ha estat presidit pel batlle de l’Ajuntament de Salou, Pere Granados, i ha comptat amb la presència del regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, Marc Alarcón, i d’una àmplia representació de regidors i regidores del Consistori salouenc.

L’Inspector en Cap de la Policia Local, José Luis Gargallo, fou l’encarregat d’encetar l’acte amb un discurs d’agraïment a companys, ciutadans, col·laboradors premiats i als altres cossos de seguretat i va assenyalar que “en un dia plujós com aquest és on  més fàcilment es veu l’esforç i el meritori desplegament policial per vetllar per la seguretat ciutadana, un servei policial actiu els 365 dies, plogui o faci 40 graus”.

Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, va felicitar als premiats d’enguany i va agrair la presència dels múltiples assistents per assenyalar tot seguit: “Són temps difícils que requereixen polítiques responsables i de cooperació; temps on hem d’unir forces per continuar millorant la seguretat ciutadana. Són temps per multiplicar esforços, projectes i idees, per augmentar la professionalitat i qualitat del cos policial”.

L'alcalde, Pere Granados, tancà l’acte amb un discurs on ha recordat com "des d’aquest Ajuntament, i des d’aquest Govern, sempre hem mostrat i mostrarem la millor disposició i compromís amb tot allò que afecti a la seguretat i la convivència cívica de la nostra ciutat; i per això en aquest àmbit hem aplicat polítiques i esmerçat recursos que tinguessin com a únic objectiu el servei i l’atenció a la ciutadania, si bé moltes vegades això ha comportat, per responsabilitat pública, un increment de l’esforç i el sacrifici per part de tots, perquè els moments així ho imposen i requereixen". A més, ha assegurat davant el cos policial que "tots volem que la ciutadania se senti ben atesa i protegida,  ben satisfeta del servei que desenvolupeu, i que hi hagi un bon nivell de convivència i de civisme; per a la qual cosa la vostra feina i dedicació, la vostra presència i la vostra proximitat amb el ciutadà, és clau per assolir-ho". En aquest sentit, ha estès la mà al cos d'agents de la policia local dient que "per reforçar aquesta bona feina de la Policia Local, i en el límit que les possibilitats ho permetin, continuarà rebent de l’Ajuntament la més estreta col·laboració i suport".

L'alcalde també ha volgut felicitar els premiats d'enguany i la tasca que han desenvolupat en col·laboració amb la policia i de suport al municipi i als seus habitants.

Un acte solidari on s’ha lliurat una sèrie de plaques commemoratives en reconeixement a les següents persones i associacions per la seva col·laboració amb la Policia Local de Salou : al Mossèn Josep Maria Prats, de la Parròquia Sant Ramon; al Sr. Lluís Mangrané, president de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona; i al Sr. Joan Josep Borràs.

Enguany, per primera vegada, l’Ajuntament de Salou, a través del seu alcalde Pere Granados, va lliurar en el transcurs de l’acte un xec per valor de 1.125 euros a Càritas Interparroquial Salou; així com també la placa commemorativa del pescador que va ser lliurada pel regidor de Seguretat Ciutadana,Marc Alarcón. El donatiu lliurat a Càritas Interparroquial Salou, són diners confiscats per la Policia Local de Salou en reeixides operacions, contra actes il·lícits, és a dir, activitats infractores que atemptaven contra la salut pública i la convivència ciutadana. Aquesta mesura s’ha afegit enguany, en l’Ordenança de Civisme i convivència Ciutadana, al seu article 32 que preveu que les quantitats confiscades un cop desenvolupats els tràmits i els temps legals establerts en la realització de l’expedient “seran lliurades gratuïtament a entitats sense afany de lucre amb finalitats socials”.

Galeria d'imatges

Foto2.JPG
Foto1.JPG
Foto3.JPG
Foto4.JPG
Foto5.JPG
Foto3.JPG
Foto1.JPG
Foto2.JPG
Foto4.JPG
Foto5.JPG

Document Actions