Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou amplia la flota de cotxes amb un vehicle elèctric per donar un millor servei a la zona de platja

divendres 10 juliol 2015

Els agents de la comissaria del passeig Jaume I, disposen així de més recursos per atendre les demandes i  potenciar el servei de seguretat de proximitat

L’any passat, en aquest indret, es van gestionar més de  4.000  atencions en quatre mesos   

La Policia Local de Salou dota de més serveis la comissaria de platja amb l’adquisició d’un nou vehicle amb 0 emissions.  Aquest vehicle, se suma als dos nous cotxes Citroën C4 Picasso que en els darrers temps han augmentat la flota local. Cal destacar que es tracta del model Twizy i que ha estat cedit per Autoxandri, concessionari oficial Renault a Reus i Tarragona. Bàsicament, aquest nou vehicle elèctric estarà adscrit al servei de platges i a la comissaria que va obrir portes el passat 1 de juny al passeig Jaume I. Aquesta, un any més, està ubicada al costat de la plaça de les Comunitats Autònomes, al costat de la base principal de Salvament i Socorrisme.

Aquest centre d’atenció policial va obrir les portes el passat 1 de juny i restarà obert fins al 30 de setembre. Aquest servei, que es presta any rere any coincidint amb la temporada d’estiu des de fa ja 9 anys pretén ser un punt de referència en l’atenció de proximitat al ciutadà i al visitant. Des de les 12 del migdia i fins a les 10 de la nit les portes de la comissaria resten obertes, però de manera permanent, les 24 hores del dia hi ha una comunicació per intèrfon amb la comissaria central de la Policia Local.

De mitjana mensual, l’any passat es van donar, unes mil atencions; és a dir, es van comptabilitzar més de 4.000 serveis durant els quatre mesos d’obertura al públic d’aquest punt d’atenció majoritàriament al visitant. Es preveu que fins a finals de setembre en aquest punt, un total de dotze agents del cos de Policia treballin des d’aquesta nova ubicació. Tots ells són agents preparats per atendre bàsicament al visitant estranger i coneixen, com a mínim un parell d’idiomes. A més, bona part dels desplaçaments dels agents es fan a peu, en bicicleta –recorrent més de 2,600 quilòmetres per temporada-, en quad o amb el nou vehicle elèctric.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Marc Montagut, ha assenyalat que  “és una descentralització bàsica pel servei d’atenció principalment al visitant que podem donar en un dels punts més concorreguts del municipi. Pretenem ampliar la cartera de serveis pel turista però també fer una policia de proximitat pels nostres conciutadans”. A més, ha afegit, que “l’experiència d’aquests anys no pot ser més positiva per tant apostem per la seva continuïtat i reforç”.

És important destacar la funció de coordinació en matèria de seguretat que es fa de tots els serveis de platja a través d’aquesta unitat, en contacte permanent molt especialment amb Mossos d’Esquadra; però també amb l’equip de Salvament i Socorrisme; i amb els responsables de les guinguetes de platja, tots ells connectats amb una emissora a la policia local.

Galeria d'imatges

cotxe.jpg
P1170609.JPG

Document Actions