Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou celebra la festivitat del patró, Sant Miquel, a la Torre Vella

dimecres 30 setembre 2009

L'acte d'homenatge també ha servit per fer un reconeixement al policia Juan José Puente Reche que es jubila després de 35 anys de servei

L'alcalde, Pere Granados, ha parlat de la professionalitat dels agents i de la modernització a la que es pretén arribar amb el nou govern

Enmig d'un ambient festiu marcat per la celebració del dia de Sant Miquel, àngel custodi i patró de la Policia, aquest migdia s'ha muntat una recepció a l'aire lliure en el marc de la Torre Vella on els cossos de seguretat locals, junt amb un ampli desplegament de vehicles i representació d'altres forces com els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional o la Guàrdia Civil han volgut reunir-se en un emotiu acte. L'inspector en cap de la Policia Local, José Luis Gargallo, ha estat l'encarregat d'encetar amb els seu parlament la valoració d'un any marcat per 'res d'una rellevància transcendental a nivell local i amb una temporada bastant bona en matèria de seguretat', deia.

Malgrat tot, Gargallo, ha tingut unes paraules de record vers els dos agents assassinats per la banda terrorista ETA a Calvià. L'inspector ha parlat del procés de modernització del cos d'agents locals amb un augment d'efectius i 'milers d'hores de patrulla per arribar a cada racó de Salou', amb la consecució d'una comissaria 'tant anhelada i merescuda i encara en obres' però que properament comptarà amb una jornada de portes obertes a la ciutadania, junt amb una nova comissaria a la platja que estarà enllestida per a la primavera; així com amb 'un treball d'acostament al ciutadà i per això comptem amb uns equips extraordinaris' i, finalment, ha parlat de la 'coordinació amb la resta de les forces', comentava.

Per la seva part, el regidor de Seguretat Ciutadana, Alberto del Hierro, ha estat l'encarregat de pronunciar les paraules de comiat vers l'agent 1018, Juan José Puente. 'És una persona estupenda que ha culminat la seva etapa a la policia on va ingressar l'any 1974 com a agent de la guàrdia urbana aleshores de Vila-seca i Salou'. Del Hierro ha recordat com 'aleshores no hi havia ni escola de policies a Mollet, ni cursos de formació però l'agent que avui es jubila tenia la matèria més important que s'ha de tenir per fer aquesta feina: el sentit comú'.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha tancat l'acte 'felicitant a tots i a cada un dels agents que conformen el cos de la Policia Local de Salou' i ha explicat que 'aquesta nova corporació ens hem plantejat molts reptes vers el cos d'agents de seguretat, buscant els recursos necessaris per poder sufragar el cost dels nostres objectius de modernització i d'acostament a la ciutadania'. A més de felicitar l'agent que es jubilava, Granados ha recordat que 'la ciutadania aspira a viure dins una ciutat pròspera i segura i per això aquest equip de govern compartim un únic interès: servir a la ciutadania cada cop millor'.

Document Actions