Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou celebra la festivitat del patró Sant Miquel

L’alcalde, Pere Granados, ha destacat ‘la feina de prevenció, de dedicació i de proximitat al ciutadà’ que realitzen els agents locals

dilluns 27 setembre 2010

La Policia Local de Salou ha celebrat avui el dia de Sant Miquel, àngel custodi i patró de la Policia. Aquest migdia s’ha muntat un acte a l’aire lliure davant de les oficines de la Policia on els cossos de seguretat locals, junt amb un ampli desplegament de vehicles i representació d’altres forces com els Mossos d’Esquadra o la Guàrdia Civil han volgut reunir-se en un emotiu acte. L’inspector en cap de la Policia Local, José Luis Gargallo, ha estat l’encarregat d’encetar amb els seu parlament aquest acte on ha destacat la “professionalitat dels agents” des del més jove fins el més veterà” i ha recordat “la responsabilitat i dedicació d’un cos que està al servei del ciutadà”.

Per la seva banda, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha reconegut la labor preventiva que realitzen els agents “que és imprescindible en l’àmbit de la seguretat” i ha afegit que “l’atenció amb una policia presencial i de proximitat ha estat tot un repte perquè aquest aspecte suposa un referent en el nivell de satisfacció ciutadana”.

Granados ha tancat l’acte agraint “a la Policia Local el seu esforç en el compliment del seu deure, que mereix tot el nostre reconeixement i confiança pel desenvolupament exemplar i eficaç d’un servei bàsic per al manteniment de l’ordre públic” i ha encoratjat als agents a “continuar fent la vostra  tasca que tan contribueix a fer un Salou amb més qualitat de vida”. Finalment, les autoritats i regidors han realitzat un recorregut per les instal·lacions de la Policia Local acompanyats de la representació dels diferents cossos.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions