Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou celebra la seva patrona amb un acte institucional a la sala de plens

dimarts 29 setembre 2015

S’han lliurat una vintena de diplomes entre agents del cos i societat civil

També s’ha visionat un vídeo que resumeix la creació de la policia local del municipi a més de quin és el seu dia a dia

La sala de plens de l’Ajuntament de Salou ha quedat petita en el dia de la patrona de la Policia Local de Salou. Avui, dia de Sant Miquel, els agents del cos de seguretat han estat els protagonistes amb una rendició d’honors a les autoritats i, posteriorment, en un acte on s’han lliurat una vintena de diplomes de reconeixement tant a personal civil com a diversos membres dels cossos i forces de seguretat que d’una o altra manera col·laboren en el dia a dia de la Policia Local de Salou.

Així, entre les persones que per mèrits propis avui han rebut un reconeixement hi ha el secretari-administrador de les finques Europa, Pau Ferré; el sergent primer Gregorio de la Torre Jiménez, comandant en cap de la caserna de la Guàrdia Civil de Salou; Jesús Manuel Suárez Francin, capità ajudant de la comandància de la Guàrdia Civil a Tarragona; Cándido Sánchez López, inspector-secretari general de la comissaria de Reus; Carlos Jubero Rodríguez, comissari en cap de la comisaria de la Policia Nacional de Reus; Eduard Guillot Colls, sergent sots cap de la comissaria de districte de Salou Vila-seca i Jaume Giné Bordonau, cap de la regió de Tarragona dels Mossos d’Esquadra.

Pel que fa a d’altres reconeixements, però en aquest cas d’entre els membres de la plantilla, s’han lliurat diplomes a la responsable del negociat de sancions Sònia Moreno; a l’agent responsable de la mobilitat i manteniment vial Expedito Moreno; així com al sotsinspector Luis Angel Duarte per la seva empenta i dedicació de totes les tasques policials. Finalment, el darrer dels reconeixements dins la festa patronal ha estat per l’agent més veterà del cos que es jubila en un parell de mesos: Antonio Llatser.

En el decurs de l’acte també s’ha lliurat un xec a Cáritas Salou de gairebé 700 euros en aplicació del que recull l’ordenança de civisme i convivència i que ha recollit el representant de l’entitat Esteve Tomàs.

L’alcalde, Pere Granados, en el decurs de l’acte, i després de felicitar les persones que han rebut les distincions, ha destacat com “des d’aquest govern, sempre mostrarem el nostre compromís i una estreta col·laboració amb tot allò que afecti a la seguretat de les persones, aplicant polítiques i destinant recursos que tinguin com a únic objectiu el servei i l’atenció a la ciutadania, i el suport a les seves activitats individuals i col·lectives”, a més de “recordar que el nostre és un model de policia basat en la professionalitat, el deure en el servei i la proximitat; una policia receptiva i social, preventiva en els conflictes, que promou comportaments cívics i que està compromesa amb el progrés i la modernitat de la ciutat”.

 

El secretari general del departament d’Interior de la Generalitat, Cèsar Puig, ha volgut destacar l’evolució de la policia que va iniciar-se com un cos “amb gent carregada de bona voluntat” però que ha evolucionat vers la professionalitat, “amb gent preparada i garant de la seguretat” i també ha volgut fer un retret per les crítiques “lícites” que reben sovint els agents de policia perquè “provoquen perplexitat”. “S’ha d’admetre la crítica però això fa que els nostres comandaments sentin com aquesta feina diària, molt dura, no sigui prou ben valorada”.

Per la seva part, el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Marc Montagut, el qual ha agafat aquesta cartera per primer any, afegia que “en aquests 100 dies i escaig he pogut constatar la dedicació i l’esforç dels policies que conformen aquest cos. Aquest fet és inqüestionable, com també ho és la voluntat política que manifestem des d’aquest govern envers la policia i la ciutadania”.

El cap de la Policia Local, José Luis Gargallo, en el torn de parlaments també ha fet menció del dia a dia del cos; repassant en l’aspecte personal les bones i no tant bones notícies que s’han donat al llarg d’aquest darrer any però sobretot ha volgut recordar als agents que “el ciutadà és el nostre principal objectiu i us animo a seguir treballant bé i amb valors”.

En acabar els discursos, autoritats i guardonats han fet una foto de família i la Policia Local ha continuat celebrant amb altres activitats la seva patrona.

Galeria d'imatges

policia.jpg
P1200145.JPG
POLICIA.JPG

Document Actions