Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou clau en l’organització del dispositiu de seguretat del 47è RallyRACC 2011 Costa Daurada

35 agents de la Policia Local col•laboraran amb els Mossos d’Esquadra per vetllar del 20 al 23 d’octubre per la seguretat dels ciutadans/nes i assegurar l’èxit de la prova esportiva

dimarts 18 octubre 2011

La Policia Local de Salou coordinarà i facilitarà la sortida dels vehicles cap a les seves rutes amb la intenció de no alterar el trànsit rodat de la resta de vehicles. Els 35 agents que reforçaran els serveis durant aquests dies, junt amb agents dels Mossos d’Esquadra, s’encarregaran de vetllar pels ciutadans, aficionats i curiosos tot facilitant la convivència del dia a dia amb la prova esportiva. Tot això, serà estructurat en un centre de coordinació instal·lat al ServicePark Àrea de Port Aventura.

La prova amb més afectació al municipi de Salou és el Shakedown que es realitzarà el dijous 20 d'octubre des de les 6h i fins a les 15h, entre el camí dels Emprius i el camí dels Estanyets. Serà l'única zona afectada per talls de trànsit, havent-se informat a tots els veïns amb anterioritat. El mateix dia, a les 19h al Passeig de Jaume I, tindrà lloc la cerimònia d’inauguració del RallyRACC, tornant els vehicles participants a la zona habilitada a Port Aventura cap a les 20h. El divendres 21 d'octubre, a les 6h, sortirà el primer vehicle cap a la Terra Alta i Les Garrigues (Arenys de Lledó, Villalba dels Arcs, La Fatarella, Torrebasses, La Granadella) arribant a les 21h al Passeig Jaume I. El dissabte 22 d'octubre, a les 8.30h, serà el torn de la Serra del Montsant (Gratallops, Cabacés, la Bisbal de Falset i la Palma d’Ebre, pantà de Riba-roja i la carretera de la Pobla de Massaluca), arribant a les 17.45h al mateix Passeig. El diumenge 23 d'octubre finalitzaran la ruta a la Serra de Llaberia, Coll de la Teixeta i La Mussara (La Torre de Fontaubella, l’Arbolí, Vilaplana i Colldejou), arribant al Pòdium del Passeig Jaume I a les 15h, quedant exposats els vehicles i realitzant l’entrega de trofeus.

La Policia Local de Salou recorda que el trànsit no es veurà afectat en cap moment excepte la zona dels Emprius el dijous 20 d'octubre durant la prova del Shakedown. Es recomana als seguidors de la prova que assisteixin a peu per la rotonda de la C31B amb el Passeig del 30 d’Octubre o en transport públic. Malgrat això, podran estacionar el seu vehicle a la mateixa C31B, Passeig 30 d’Octubre, Vial de Cavet, i carrers Eduard Punset, Arquitecte Ubach (zona de vianants habilitada) i Salvador Vila-seca.

Finalment recordar a tots els assistents que caldrà atendre a les indicacions de la Policia i l’organització per al bon desenvolupament de les proves.

Galeria d'imatges

emprius.JPG
emprius.JPG

Document Actions