Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou clausura el programa d’educació viària amb una ‘bicicletada’ infantil

Enguany la Policia ha fet especial incís en l’ús cívic de la bicicleta i la importància del cinturó de seguretat

dijous 27 maig 2010

La Policia Local de Salou ha organitzat avui juntament amb l’escola Europa de Salou una ‘bicicletada’ infantil amb 150 nens d’entre 10 i 12 anys que han recorregut durant el matí els carrers de la ciutat promovent la conducció responsable. Aquesta iniciativa ha servit per posar punt i final a les jornades d’enguany d’Educació Vial que s’ha dut a terme a tots els centres educatius de Salou.

El programa desenvolupat per agents adscrits al Departament de Educació Vial  s’ha centrat especialment en l’ús cívic de la bicicleta i la importància de l’ús del cinturó de seguretat fomentant valors de convivència i seguretat.

Amb motiu de la clausura de les activitats d’aquest curs escolar, també van realitzar-se recentment sorteigs de material d’educació viària entre els nens participants del programa que van consistir en bicicletes, cascs, kits de reparació i bidons.

Pel programa educatiu promogut per la Policia Local i els centres han passat més de 2.500 nens de totes les escoles de Salou.  Els agents han col·laborat també amb diferents activitats realitzades conjuntament amb el Consell Comarcal.

 


 

Document Actions