Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou deté un home per incompliment de l'ordre d'allunyament

Estava en posessió, a més d'una navalla i de substàncies estupefaents

divendres 16 abril 2010

La Policia Local de Salou, va procedir a la detenció de I.G.V, de 34 anys, per un presumpte delicte de trencament de condemna, ja que va vulnerar una ordre de protecció per causa de violència domèstica, que havia dictat el Jutjat.

Ahir, dia 15 d´abril, al voltant de les 11:00 h. del matí, una dona va informar els agents de la Policia Local que la seva exparella la estava esperant a una zona pròxima i que ella l´havia denunciat prèviament per maltractament, per la qual cosa el Jutjat havia establert una ordre d'allunyament, que en aquest moment estava incomplint el denunciat. Com que la dona va alertar els agents dient que tenia por que li pogués fer cap mena de dany, els agents van intentar localitzar-lo.  Es va comprovar que efectivament disposava d’una ordre d´allunyament i al comunicar-li que quedava detingut, va fugir del lloc, fet que va provocar l´inici d´una persecució policial en ple dia pels carrers de Salou, i que va acabar amb la detenció de l'individu.

Finalment apuntar que el detingut va oposar resistència a la detenció es va mostrar agressiu, a més estava en possessió de substàncies estupefaents i d´una navalla.

Document Actions