Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou deté un home per fer maniobres no reglamentàries sota els efectes de l’alcohol

Els agents van interceptar al conductor de parapent que volava pròxim als edificis i al cablejat elèctric

dimarts 25 maig 2010

La policia local de Salou ha obert diligències a A.A.V, de 42 anys, i natural del Segrià, per no respectar les normes de conducció dels parapents i realitzar maniobres sota la influencia de begudes alcohòliques.

El passat diumenge dia 23 de maig al vespre, els banyistes de les platges de Salou es van poder observar de prop les maniobres fora de la normativa que va realitzar un individu que pilotava un parapent.

Els agents van ser alertats per nombroses trucades telefòniques dels banyistes que encara eren a la platja així com els comerciants de la zona. Efectivament van poder comprovar que el parapent realitzava vols rasants per la platja així com maniobres arriscades potencialment perilloses tant els banyistes com la seva pròpia integritat.

Un cop allunyat de la zona de la platja i dirigint-se del camp de futbol al casc urbà, el conductor del parapent va continuar realitzant maniobres injustificades, volant pròxim als edificis i al cablejat elèctric.

Els agents van a fer una ràpida actuació i van les senyals oportunes per tal d’indicar a l’individu que s’aturés i finalitzés la seva actitud. Van provocar així l’aterratge del conductor després d’uns minuts a la platja ponent de Salou.

Les imprudències i infraccions que realitzava el conductor del parapent no eren permeses segons el seu reglament, ja que no es pot sobrevolar zones de gran afluència (com la platja en aquell moment) o bé apropar-se a menys de 50 metres d’edificis o cablejat elèctric).

A més, els agents van realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor, A.A.V., detectant que pilotava sota la influencia de begudes alcohòliques, donant una taxa superior a la permesa, motiu pel qual es van instruir diligències Judicials.

Segons fonts policials, "la pràctica d’aquest tipus d’esport és molt habitual al Segrià, d’on provenia el pilot, ja que les corrents aèries i l’ampli terreny per sobrevolar fan possible la realització de maniobres atrevides, però la localitat de Salou no reuneix les condicions ideals per aquest tipus del vols".

Document Actions