Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou deté una persona que intenta provocar un incendi

Gràcies novament a la col·laboració ciutadana, els agents van localitzar a la persona que va fer un foc intencionat a una zona forestal

dimecres 28 juliol 2010

Ahir dia 27 de juliol de 2010 a les 20:30 hores, agents del cos de la Policia Local de Salou en col·laboració del Cos de la Guàrdia Civil, van procedir a la detenció d’una persona de nacionalitat pakistanesa com a autora d’un foc intencionat, a la zona forestal.

Quan els agents de la Policia Local estaven realitzant un control de vehicles a les proximitats de la carretera  de la costa que enllaça el municipi de Salou amb la Pineda, diversos conductors que circulaven per aquesta via van alertar els agents que s’estava iniciant un incendi a 500 metres d’on eren ells.

Els policies locals van comprovar l’existència del mateix i van procedir a controlar l’incident mentre arribaven els Bombers. Va ser un ciutadà que era fent esport, qui va alertar als agents que havia estat testimoni dels fets i que un individu de nacionalitat pakistanesa, portava un encenedor i una bola de paper que va encendre, llençant-la a la zona forestal i fugint del lloc.

Minuts desprès, quan les dotacions estaven fent la recerca de l’autor, la persona testimoni, es va adreçar novament als agents i els van indicar que era a les proximitats dels carrers Carles Buigues amb Vendrell tot descrivint  la seva indumentària.

Gràcies novament a la col·laboració ciutadana, els agents van localitzar aquesta persona que coincidia plenament amb la descripció facilitada.

Els agents van procedir a la detenció de M. W, de 23 anys d’edat i amb domicili al municipi de Salou, el qual va passar a disposició judicial.

 

Galeria d'imatges

policia_local.jpg

Document Actions