Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou efectua diverses actuacions per delictes contra la propietat industrial al municipi

dijous 02 juny 2016

S’han decomissat més de 1.600 productes falsificats preparats per la venda ambulant

 

El cos de la Policia Local de Salou ha dut a terme les darreres setmanes diverses actuacions per delictes contra la propietat industrial al municipi. Entre aquestes, destacar una intervenció a un local, regentat per un ciutadà d’origen senegalès, on es van decomissar fins 348 objectes presumptament falsificats que van ser posats, posteriorment, a disposició judicial. Els objectes de roba i complements tots d’origen presumptament il·legal eren de marques de renom com Louis Vuitton, Prada, Burberrys, Michael Kors, Chanel, i amb un valor aproximat al mercat de 5.000 euros. 

Una segona actuació policial va tenir lloc a un carrer del municipi on es va localitzar un vehicle des del qual estaven descarregant paquets de grans dimensions. Els agents, van decomissar de l’interior del vehicle un total de 209 sabatilles esportives, presumptament falsificades, de dues marques conegudes com Nike i Adidas amb un valor aproximat a la venda clandestina ambulant de 6000€. El conductor del vehicle M.N i l'acompanyant M.M., estan investigats i a disposició de l’autoritat judicial.

La tercera de les actuacions policials va tenir lloc el 21 de maig en un magatzem on van localitzar fins a 1086 objectes presumptament falsificats, entre els quals cal destacar 719 perfums, 75 rellotges, roba interior masculina, gorres, carteres de dona, bosses i cinturons, de diferents marques conegudes i amb un valor aproximat de 16.000 euros en el mercat. El titular del local, D.S., queda investigat, no detingut, a disposició de l'autoritat judicial, així com els objectes requisats.

El regidor de Seguretat Ciutadana, David González, manifestava que “aquesta tasca de control per part de la Policia Local per evitar que el producte es pugui vendre al carrer s’inicia molts mesos abans de la campanya d’estiu; i des de fa molts anys que a Salou treballem sancionant al que compra i al que ven, però també al col·laborador. És una feina transversal”.

Galeria d'imatges

falsifiacions.jpg
decomis_3.jpg
decomis.jpg

Document Actions