Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou, els Mossos d’Esquadra, i salvament marítim visiten el Casal d’Estiu a l’escola Santa Maria del Mar

Els agents de seguretat i els de salvament marítim han apropat la seva professió als més menuts

dimecres 13 juliol 2011

La policia Local de Salou i els Mossos d’Esquadra juntament amb membres de salvament marítim s’han apropat avui a l’Escola Santa Maria del Mar de Salou per tal d’explicar als més petits que participen en el Casal d’Estiu la seva professió així com aspectes diaris de la seguretat i la convivència al municipi.

En total més de 200 nens, entre els del casal Xic’s i l’escola esportiva d’estiu, han pogut sentir les explicacions dels professionals de la seguretat ciutadana així com pujar als vehicles d’aquests professionals i conèixer de prop quines són les seves funcions i responsabilitats.

La regidora d’Infància, Júlia Gómez,  s’ha apropat també a l’activitat promoguda pel Club Xic’s i ha explicat “que es tracta d’una manera molt didàctica d’ensenyar civisme als més joves de la població”. Júlia Gómez, ha declarat que:  “és una activitat pensada per tal de que els més petits coneguin de prop de quins serveis de seguretat disposa el seu municipi i com funcionen”. A més ha comentat que “ aquesta iniciativa ja es va fer l’any passat i donada  la bona acollida estem convençuts que l’any que ve repetirem l’experiència”.

Els nens s’han vist involucrats en l’activitat en tot moment preguntant als cossos de seguretat els dubtes que tenien sobre la professió i el funcionament dels seus vehicles de treball.

Galeria d'imatges

DSC_7605.JPG
DSC_7586.JPG
DSC_7606.JPG

Document Actions