Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou enceta un dispositiu especial per garantir la seguretat del 48 RallyRACC 2012-Costa Daurada

El Passeig Jaume I, Av. Andorra i c/ Carles Buigas es tallaran al trànsit demà dimecres, 7 de novembre i el divendres 9 de novembre, des de les 11h i fins a les 20h

dimarts 06 novembre 2012

El RallyRACC serà la prova que tancarà el Campionat del Món FIA de Ral·lis de 2012. Se celebrarà entre els propers dies 8 i 11 de novembre i ho farà amb moltes i importants novetats.

Després de dues edicions en les quals el ral·li ha consolidat la fórmula mixta, comptar amb trams de terra i d’asfalt que han aportat un interès esportiu inqüestionable, aquesta temporada la innovació s’enforteix amb la sortida oficial des de Barcelona, la disputa d’un tram cronometrat en el casc urbà de Salou i diverses aportacions significatives al rutòmetre de la cursa.

Com des de 2005, el desenvolupament de tots els trams cronometrats així com els parcs d’assistència i la pròpia arribada del ral·li seguiran ubicats a la Costa Daurada, amb Salou i PortAventura com a centres neuràlgics de la cursa.

El públic ha estat més que mai en el punt de mira de l’organitzador perquè aquest estigui el més a prop possible de la competició i dels seus protagonistes. Així, com a novetat, milers de persones podran gaudir la disputa d’una especial en plena façana marítima del casc urbà de Salou.

Per aquest motiu, la Policia Local de Salou informa:

El Passeig Jaume I (així com els carrers transversals d’accés al passeig), la Avinguda Andorra (des del carrer Major, fins al passeig Jaume I), i  el c/ Carles Buigas (desviament del trànsit al c/ Murillo) es tallaran al trànsit el dimecres 7 de novembre, des de les 11h del matí i fins a les 20h del vespre, per tal de fer el reconeixement del recorregut; també es tallarà el mateix divendres dia 9 de novembre en el mateix horari: des de les 11h i fins a les 20h del vespre.

Els accessos a peu per poder veure la competició pel passeig que començarà a les 17h, estaran ubicats a l’Espigó del Moll, Font Lluminosa, c/ Madrid i c/ Lleida.

Pel que respecta als pàrquings, amb motiu de la prova s’habilitaran les següents zones d’aparcament als carrers: Carles Roig, Pompeu Fabra i Torremolinos.

Durant el tall de trànsit la parada dels taxis de la Font Lluminosa es situarà al carrer Carles Buigas amb Terol.

El dijous, 8 de novembre, es realitzarà la prova del Shakedown (posada a punt dels vehicles), des de les 6:00h i fins a les 14h, entre el camí dels Emprius i el camí dels Estanyets. Circumstància per la qual es tallarà el trànsit de l’àrea afectada i s’informarà prèviament als veïns de les zones afectades.

En una edició tan especial i atrevida, la Policia Local de Salou demana la col·laboració dels veïns i dels visitants per tal de poder gaudir tant de l’arrelada prova del Shakedown del dijous (a la zona dels Emprius)  com del circuit del passeig marítim del divendres, el qual compta amb un dispositiu policial especial.

Des de la Policia Local i la regidoria de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, s’agraeix la col·laboració ciutadana, es prega paciència per les molèsties que es puguin causar.

Es recomana accedir als llocs del ral·li habilitats al públic dues hores abans per tal d’evitar embussos. Finalment, es recorda al públic assistent que haurà d’obeir les indicacions dels agents i de l’organització de l’esdeveniment durant el desenvolupament del 48 RallyRACC 2012 - Costa Daurada.

Document Actions