Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou encetarà una campanya contra l’alcohol i les drogues en la conducció

Aquest dispositiu de control, prevenció i sensibilització es posarà en marxa des del dimarts 19 i fins al 24 de juny, amb la col•laboració del Servei Català de Trànsit

dimecres 13 juny 2012

La regidoria de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat del Ajuntament de Salou a través de la Policia Local efectuarà aquesta campanya informativa i preventiva, orientada al control de l’alcoholèmia i de substàncies estupefaents. Gairebé un 33% de les víctimes mortals a les carreteres es deuen als efectes de l’alcohol. L’alcohol és per tant, la causa que més incidència té en l’accidentalitat, convertint-se així en unes de les xacres més greus a les carreteres.

La campanya que es farà del 19 al 24 de juny, anirà acompanyada d’un treball estadístic arreu de Catalunya i es realitzarà en virtut de les instruccions facilitades pel Servei Català del Trànsit als cossos policials. Respecte a l’àmbit municipal de Salou, la Policia Local de Salou establirà controls preventius i es focalitzaran fonamentalment en les zones de màxima incidència en la conducció, seran actuacions amb un objectiu preventiu i de sensibilització; si bé les infraccions detectades seran denunciades d’acord amb la normativa vigent.

Els horaris de controls s’establiran en aquelles hores de màxim risc en funció de les estadístiques de risc i d’accidentalitat exposades i centralitzades des del Servei Català de Trànsit. L’objectiu de la campanya es prevenir, detectar i immobilitzar el màxim nombre de conductors amb resultats positius i sobretot, informar del perill que suposa per a la resta de conductors i per a un mateix, conduir sota els efectes de l’alcohol o de substàncies estupefaents.

Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, va manifestar que “ara amb el bon temps es multipliquen els desplaçaments i és encara més necessari, ser responsables en la conducció i potenciar els controls preventius, per reduir entre tots, la sinistralitat a les carreteres”.

Galeria d'imatges

DSCF1206.JPG
DSCF1206.JPG

Document Actions