Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou fa un curs per la detecció del consum d’estupefaents entre els conductors

Es tracta de l’inici d’una campanya per a la detecció de drogues que es desenvoluparà conjuntament amb els Mossos d’Esquadra

dimecres 19 maig 2010

La Policia Local de Salou ha participat en un curs de formació adreçat a la ràpida detecció del consum d’estupefaents entre els conductors. La finalitat d’aquesta iniciativa és facilitar la detecció de persones que consumeixen drogues al volant i aconseguir reduir el nombre d’accidents com a conseqüència d’aquest consum.

Aquesta jornada de formació en la que van participar nombrosos agents de la Policia va anar adreçada a ensenyar d’una manera molt pràctica, el funcionament d’aquests equips de detecció de drogues i la manera de realitzar les proves per confirmar el consum mitjançant la saliva dels conductors.

Aquest fet suposa l’inici d’una nova campanya que es portarà a terme per part de la Policia Local de Salou amb la finalitat de detectar conductors que consumeixen drogues. Es tracta d’una mesura que es desenvoluparà conjuntament amb els Mossos d´Esquadra, formant el Pla Local de Seguretat Vial, conveni establert recentment amb la Generalitat. La campanya es desenvoluparà a diferents municipis de tota Catalunya.

Des de la Policia Local de Salou s’ha explicat que "en l’actualitat es fa necessari realitzar aquest tipus d’iniciatives en matèria de formació degut a l’alt percentatge de sinistralitat derivada del consum de drogues per part dels conductors".

Document Actions