Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou ha creat un total de 430 places per motocicletes

Un total de quaranta quatre nous espais habilitats, amb les seves respectives places, donaran servei als usuaris de ciclomotors i motocicletes

dijous 04 novembre 2010

El Departament de Mobilitat de la Policia de Salou ha creat en els darrers mesos un total de 430 noves places d'estacionament de motocicletes al Municipi fruit d'un estudi realitzat pel cos. Durant els últims anys s’han portat a terme exhaustius estudis i anàlisis sobre la mobilitat d’aquests tipus de vehicles. Com a resultat d'aquestes conclusions, el Departament de Mobilitat de la Policia Local, ha creat 430 places d’estacionament.

Un total de quaranta quatre nous espais habilitats, amb les seves respectives places, donaran servei als usuaris de ciclomotors i motocicletes. Amb aquests espais es podrà facilitar la seva mobilitat i fluïdesa.

En l' esmentat estudi s'han tingut en compte aquells llocs on la circulació augmenta considerablement durant la temporada estival, com les transversals del Passeig Jaume I , el carrer Barcelona, Nord, Via Roma, Carles Buigas, etc creant les últimes zones al c. Vendrell i a la zona de la platja de Llevant.

En breu també finalitzarà l'anàlisi del Pla Local de Seguretat Viària que està portant a terme la Policia Local de Salou en el marc d’un conveni de coordinació amb el Servei Català de Trànsit i el departament d’Enginyeria de l’Ajuntament de Salou per tal d’incidir en la millora del model de mobilitat, l’accessibilitat sostenible, i la reorganització, si s’escau, de la circulació al municipi de Salou.


 

Galeria d'imatges

Motocicletes_Aparcament.JPG

Document Actions