Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou i els Mossos d’Esquadra visiten el Casal d’Estiu a l’Escola Europa

Els agents de seguretat han apropat la seva professió als més menuts

dimecres 18 agost 2010

La Policia Local de Salou i els Mossos d’Esquadra juntament amb membres de Protecció Civil s’han apropat avui a l’Escola Europa de Salou per tal d’explicar als més petits participants del Casal d’Estiu la seva professió així com aspectes diaris de la seguretat i la convivència al municipi.

En total més de 50 nens han pogut sentir les explicacions dels professionals de la seguretat ciutadana així com pujar als seus vehicles i conèixer de prop quines són les seves funcions i responsabilitats.

La regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez,  s’ha apropat també al casal promogut pel Club Xic’s  i ha explicat “que es tracta d’una manera molt didàctica d’ensenyar civisme als més joves de la població”. Júlia Gómez, ha declarat que:  “és una activitat pensada per tal de que els més petits coneguin de prop de quins serveis de seguretat disposa el seu municipi i com funcionen”. A més ha comentat que “ aquesta iniciativa ja es va fer l’any passat i donada  la bona acollida estem convençuts que l’any que ve repetirem l’experiència”.

Els nens s’han vist involucrats en l’activitat en tot moment preguntant als cossos de seguretat els dubtes que tenien sobre la professió i el funcionament dels seus vehicles de treball.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa2.JPG

Document Actions